Βόλεϊ

Παρελθόν η Πράντο από Μαρκόπουλο

Ένα πρόβλημα τραυματισμού ανάγκασε την Τετάρτη να "χωρίσουν" οι δρόμοι του Μαρκόπουλου με τη Χαλίν Πράντο.

Η ομάδα των ανατολικών προαστίων ανακοίνωσε το «διαζύγιο» του με τη Βραζιλιάνα διαγώνια, αφού η επιστροφή της στα τάραφλεξ υπολογίζεται σε δύο μήνες, με τις δυο πλευρές να αλληλοευχαριστούν η μία την άλλη για τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Μαρκοπούλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με την αθλήτρια Jaline Prado. Η Prado αποχώρησε από τον αγώνα με τους Μακεδόνες Αξιού, λόγω τραυματισμού, ο οποίος αποδείχτηκε αρκετά σοβαρός και ο χρόνος αποθεραπείας του θα ξεπερνούσε τους δυο μήνες. Η αθλήτρια, μετά από συζήτηση που είχε με τη διοίκηση της ομάδας, προχώρησε στη λύση του συμβολαίου της.

Η Βραζιλιάνα διαγώνια, με τη σειρά της, σε γραπτή δήλωση προς το σωματείο, ευχαρίστησε τη διοίκηση, τον προπονητή και τις συμπαίκτριες της για τη συνεργασία που είχαν το διάστημα της σεζόν που αγωνίστηκε, επισημαίνοντας, παράλληλα, πως αποχωρεί από την Ελλάδα με τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά και πικρία, καθώς η τύχη της στέρησε τη δυνατότητα να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες και να βοηθήσει όσο θα ήθελε την ομάδα να φτάσει στους στόχους της.

Ευχαριστούμε την Jaline για την προσφορά της και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x