Stoiximan Super League

Παρελθόν ο Κουλουχέρης

Δε θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Πανιώνιο ο Θέμης Κουλουχέρης.

Ο διεθνής σέντερ μπακ των «κυανέρυθρων» ανακοίνωσε την απόφασή του, μέσω facebook, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τέθηκε ποτέ θέμα παραμονής του στη Νέα Σμύρνη, καταφερόμενος και κατά των διοικούντων την ΠΑΕ.

Αναλυτικά: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Πιστεύω ότι όλοι μας τηρήσαμε την "ιερή" υποχρέωση που είχαμε να κρατήσουμε "ζωντανή" την ομάδα του Πανιωνίου. Έφτασε, όμως, η ώρα να ανταμειφθούν οι κόποι μου και η υπομονή μου με οποιονδήποτε τρόπο απαιτείται για να εξασφαλίσω αυτά που δικαιωματικά μου ανήκουν. Η αχαριστία, δυστυχώς, είναι κάτι που συνεχώς συναντώ στο ποδόσφαιρο και, ειδικά, τα τελευταία χρόνια. Η εξυγίανση, κύριοι, ξεκινάει με την τήρηση των υποσχέσεων και όχι με κοροϊδία.

Καλή επιτυχία στο έργο σας και στον δρόμο που ακολουθείτε. Εγώ αυτό που υποσχέθηκα το τήρησα στο έπακρο. Εσείς απλά μας χρησιμοποιήσατε. Καιρός για αλλαγές και νέους στόχους. Και πάλι ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους τους εργαζόμενους και στους υγιείς σκεπτόμενους φιλάθλους του Πανιωνίου».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x