Βόλεϊ

Παρελθόν ο Χαχαγιόπουλος

Δε θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του ΟΠΕΡ και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μιχάλης Χαχαγιόπουλος.

Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο τεχνικό κοινή συναινέσει, μετά από πέντε επιτυχημένες χρονιές, στις οποίες οι Ρεθυμνιώτισσες διεκδίκησαν και πήραν το «εισιτήριο» για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ανεξάρτητα αν δεν αγωνίστηκαν και πέρυσι, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Όμιλος Πετοσφαίρισης Ρεθύμνου ανακοινώνει τη μη ανανέωση της συνεργασίας του, μετά από κοινή συναίνεση, με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας, Μιχάλη Χαχαγιόπουλο.

Η πολύχρονη παρουσία του Μιχάλη στην ομάδα μας συνδέθηκε με τις πολλές επιτυχίες για το τμήμα του, που διέγραψε σε μια πενταετία ένα εντυπωσιακό κύκλο επιτυχιών από το Περιφερειακό Κρήτης, στην τέταρτη θέση της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών και στην έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη.

Η γυναικεία ομάδα του ΟΠΕΡ τα τελευταία χρόνια είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και "ταξίδεψε" το Ρέθυμνο σε όλα τα "σαλόνια" του ελληνικού βόλεϊ.

Οι επιτυχίες της γυναικείας ομάδας (πρωτάθλημα Κρήτης, πρωτάθλημα Α2, τέταρτη θέση 2012-2013, έξοδος στην Ευρώπη 2013-2014), κάτι που καμιά άλλη κρητική ομάδα δεν έχει κατορθώσει, αποτελούν δύσκολο στόχο για την επόμενη περίοδο για όλους μας.

Στην ζωή και στις ομάδες όλα έχουν ένα τέλος, μια στάση, μια αλλαγή πορείας, μια νέα αρχή.

Ευχαριστούμε και ευχόμαστε στον κόουτς τα καλύτερα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε αθλητικό επίπεδο και θα αποτελεί μέλος της οικογένειας του ΟΠΕΡ».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x