Βόλεϊ

Παρέμειναν άλλοι δύο

Συνεχίζουν στην Παναχαϊκή άλλοι δύο από τους βολεϊμπολίστες που ανέβασαν την ομάδα στην Α1 των ανδρών την περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Το πατρινό ΤΑΑ ανακοίνωσε την Τρίτη την ανανέωση της συνεργασίας με τους Σωτήρη Βλαχοστάθη και Παναγιώτη Χρηστιά και για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Δύο από τους παίκτες που προσέφεραν πολλά στην πορεία της Παναχαϊκής προς την Α1 Εθνική, υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια με την ομάδα την Τρίτη 13 Αυγούστου και θα είναι μαζί μας και στην κατηγορία των "μεγάλων" του ελληνικού βόλεϊ. Ο λόγος για τον Σωτήρη Βλαχοστάθη και τον Παναγιώτη Χρηστιά, οι οποίοι, μάλιστα, υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους, παρουσία της προέδρου του ΤΑΑ, Βασιλικής Ρουμελιώτη, μητέρας του Νίκου και του Παναγιώτη Ρουμελιώτη.

Ακολούθως έγινε από τον μάνατζερ της Παναχαϊκής. Κώστα Παπασταθόπουλο, η παρουσίαση των δύο παικτών στα ΜΜΕ.

«Η Παναχαϊκή δίνει βάση στο πατρινό στοιχείο και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που δύο παιδιά που προσέφεραν στην ομάδα και συνέβαλαν στην άνοδο θα είναι μαζί μας και στην Α1 Εθνική», τόνισε, συμπληρώνοντας πως: «Εύχομαι στον Σωτήρη και στον Παναγιώτη υγεία και δύναμη για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που έχει η κατηγορία των "μεγάλων" του ελληνικού βόλεϊ».

Ο Σωτήρης Βλαχοστάθης τόνισε πως: «Πρώτη φορά θα αγωνιστώ στην Α1 και αυτό αποτελεί πρόκληση για εμένα. Εύχομαι η ομάδα να έχει καλή χρονιά και προσωπικά θέλω να βοηθήσω αυτή την προσπάθεια όσο και όπως μπορώ».

Ο Παναγιώτης Χρηστιάς τόνισε πως: «Χαίρομαι που θα είμαι μέλος της Παναχαϊκής και στην Α1 και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συμβάλλω στην επίτευξη όλων των στόχων της ομάδας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x