Πόλο

Παρέμεινε στην κορυφή ο Εθνικός

Έστω και πιο δύσκολα, ο Εθνικός νίκησε 12-10 την ΝΕΠ στην Πάτρα για την τρίτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης της Α1 πόλο γυναικών και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο.

Ο Εθνικός νίκησε 12-10 τη ΝΕΠ στην Πάτρα για την τρίτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης της Α1 πόλο γυναικών και διατήρησε το απόλυτο, αφήνοντας τις Πατρινές χωρίς βαθμό ακόμα.

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό και βρήκε την ομάδα της Πάτρας να προηγείται στο σκορ στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου με 4-3.

Ωστόσο, οι Πειραιώτισσες στο δεύτερο οκτάλεπτο είχαν επιμέρους σκορ 1-5 και ολοκλήρωσαν με +3 το ημίχρονο και στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι Πατρινές δεν μπόρεσαν να κάνουν ποτέ την «ανατροπή».


Οκτάλεπτα: 4-3, 1-5, 3-3, 2-1

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Μανέτα Β., Ανδρουτσέλη, Πετάση, Μπαλάτσα Μ., Μανέτα Μ. 1, Μανέτα Σ. 4, Μπαλάτσα Ν., Λυκοθανάση 1, Μοίραλη, Μπιτσάκου, Κουτέλη 2, Σολανάκη 1, Γιαννακέα, Ρακιντζή, Τσιμάρα 1

Εθνικός (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα, Καλαργυρού 1, Βάσιλα, Αποστολίδου 2, Μπίσμπα 1, Μιχαηλίδου, Λογοθέτη 1, Νιαρχάκου 4, Φραγκιουδάκη, Γκούζουλα, Κοντογιάννη 2, Τζούρκα, Κατσίμπρη 1, Χατζηκυριακάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x