Γαλλία

Παρί με δόξα και τιμή! (video)

Την άφησε να το πιστέψει όμως το δώρο δεν της το έκανε... Η Παρί πήρε τον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας επικρατώντας με σκορ 2-1 της Λιόν και δείχνει τα δόντια της σε όλους τους «εγχώριους» εχθρούς της.

Για τέταρτη φορά στην ιστορία της βάζει η Παρί Σεν Ζερμέν το Λιγκ Καπ στην τροπαιοθήκη της και γίνεται η πολυνίκης του θεσμού στη Γαλλία. Στον τελικό του «Stade de France» οι Παριζιάνοι έχοντας τον Έντισον Καβάνι σε εξαιρετική μέρα επικράτησαν με σκορ 2-1 της Λιόν.

Το πάρτι ξεκίνησε νωρίς για την ομάδα του Μπλαν που πήρε «κεφάλι» στο σκορ με τον Ουρουγουανό μόλις στο και αφού πρώτα είχαν «κρύψει» τη μπάλα οι Μάξουελ και Λαβέτσι. Το ματς ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Παρί και η Λιόν δεν μπορούσε να βγει από την περιοχή της. Το λάθος έγινε, ο Μόουρα κέρδισε –αυστηρότατο- πέναλτι στο 32’ ο Καβάνι δεν αστόχησε και το 2-0 έγινε χαλαρά.

Οι «λιονέ» αιφνιδίασαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Λακαζέτ στο 56’ όμως η κούπα δεν γλίστρησε απ’ τα χέρια της Παρί, που κάνει επίδειξη δύναμης τη φετινή σεζόν στη Γαλλία.


Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x