Champions League

Παρί Σεν Ζερμέν: Είναι πολλά τα λεφτά...

Την… ζάμπλουτη Παρί Σεν Ζερμέν, με τους πολλούς αστέρες, θα βρει στο δρόμο του ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε το ρόστερ.

Τι να πεις για την Παρί Σεν Ζερμέν, την αντίπαλο του Ολυμπιακό στον τρίτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ; Δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις άλλωστε, αφού το ρόστερ της διαθέτει πολλούς αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Τα τελευταία τρία χρόνια οι πρωτευουσιάνοι έχουν κάνει το μεγάλο… άλμα προς τα πάνω και στοχεύουν στην κορυφή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ειδικά φέτος, οι μεταγραφικές κινήσεις της «τάραξαν» τα… νερά (ως προς το κόστος) και κυρίως η απόκτηση του Έντισον Καβάνι έναντι 65 εκατ. ευρώ για να πλαισιώσει στην επίθεση τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Συν τοις άλλοις αποκτήθηκαν οι Μαρκίνιος με 35 εκατ. ευρώ από την Ρόμα και ο Ντιν με 15 από την Λιλ.

Ο Κάρλο Αντσελότι αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας πριν λίγους μήνες για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ο Λοράν Μπλαν που έχει πλούσια εμπειρία. Οι Πειραιώτες δεν έχουν συναντήσει ποτέ στην ευρωπαϊκή τους ιστορία την Παρί Σεν Ζερμέν, με τα δύο φετινά παιχνίδια να… ανοίγουν τον λογαριασμό.

Μέχρι τώρα δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν. Ναι μεν κατέκτησε το γαλλικό Σούπερ Καπ απέναντι στην Μπορντό, αλλά στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει μόλις μια νίκη και δύο ισοπαλίες.

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Ντουσέ, Σιρίγκου, Μενιάν

Αμυντικοί: Τιάγκο Σίλβα, Σακχό, Μαρκίνιος, Άλεξ, Καμαρά, Ντιν, Μάξουελ, Ζαλέ, Φαν ντερ Βιλ

Μέσοι: Σισοκό, Μενέζ, Μποντμέρ, Τιάγκο Μότα, Βεράτι, Ματουϊντί, Ραμπιότ, Παστόρε, Λούκας Μόουρα, Κεμπανό

Επιθετικοί: Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς, Λαβέτσι, Μόρις, Ονγκέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x