Γαλλία

Παριζιάνος ο Καβάνι!

Ολοκληρώθηκε το super deal! Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Έντισον Καβάνι για τα επόμενα πέντε χρόνια έναντι 64 εκατ. ευρώ.

Είναι πλέον κι επίσημο! Για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Έντισον Καβάνι θα αγωνίζεται με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, με την Νάπολι να βάζει στα ταμεία της περίπου 64 εκατ. ευρώ.

Έγινε αυτόματα η πιο ακριβή μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού, ενώ ο Ουρουγουανός επιθετικός πήρε την φανέλα με το νούμερο «9» και για κάθε χρόνο του συμβολαίου του θα εισπράττει περίπου 10 εκατ. ευρώ!

Από το πρωί της Δευτέρας βρισκόταν στην γαλλική πρωτεύουσα, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και παρά την μίνι καθυστέρηση στην σημερινή του παρουσίαση, όλα πήγαν… κατ’ ευχήν! Μάλιστα, η μετακόμισή του στο Παρίσι δεν σημαίνει πως θα αποχωρήσει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε τόσο ο ίδιος, όσο και ο πρόεδρος του συλλόγου.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είμαι μέρος του πρότζεκτ. Ευχαριστώ τους μάνατζέρ μου, τον Λεονάρντο και όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Θέλω να ευχαριστήσω και την Νάπολι. Ήρθα με πολύ όρεξη και στόχους για να πετύχω. Θέλω πάντα να κερδίζω. Είμαι μέλος μιας ομάδας με μεγάλους παίκτες και θα παλέψουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός είναι ο στόχος μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Όλοι με πίστεψαν στην ομάδα. Ο πρόεδρος, ο προπονητής, όλοι. Δεν δίστασα στιγμή να αποφασίσω. Νομίζω πως ταιριάζω με τον Ιμπραΐμοβιτς στην επίθεση. Πιστεύω πως θα συνεργαστούμε πολύ καλά, είναι ένας παίκτης top επιπέδου», τα λόγια του Καβάνι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος να ανακοινώσω την άφιξη του Έντισον Καβάνι για τα επόμενα πέντε χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο της Νάπολι. Όλοι ξέρουν τον Καβάνι, όλοι ήθελαν να τον έχουν στην ομάδα τους, αλλά υπέγραψε σε εμάς. Είμαι περήφανος για αυτό! Με αυτό τον τρόπο συνεχίζουμε το πρότζεκτ μας για να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα και να τα πάμε καλύτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε την Παρί την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης», ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου ο Νασέρ Αλ-Κχελεφί.

Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x