Games

Παρουσίαση Assassin's Creed Rogue

Μια γερή δόση ιστορίας σε συνδυασμό με τη φαντασία του σεναριογράφου, ένας πρωταγωνιστής που για τους δικούς του κάθε φορά λόγους ζητάει εκδίκηση...

Μια γερή δόση ιστορίας σε συνδυασμό με τη φαντασία του σεναριογράφου, ένας πρωταγωνιστής που για τους δικούς του κάθε φορά λόγους ζητάει εκδίκηση και εντυπωσιακά τοπία είναι τα συστατικά της επιτυχημένη συνταγής πάνω στην οποία έχουν στηριχθεί όλα τα παιχνίδια της σειράς Assassin’s Creed. Τη φετινή χρονιά μάλιστα η Ubisoft, θέλοντας προφανώς να σηματοδοτήσει το τέλος μιας γενιάς και την έναρξη της επόμενης, αποφάσισε να βγάλει δύο διαφορετικούς τίτλους για το γνωστό franchise. Το Assassin’s Creed Unity για τα οικιακά συστήματα νέας γενιάς και το Assassin’s Creed Rogue για PlayStation 3 και Xbox 360. Όπως ήταν φυσιολογικό, το βάρος του marketing δόθηκε στο Unity από το οποίο το κοινό εντυπωσιάστηκε με όσα η Ubisoft πρόβαλε κατά τη διάρκεια της Ε3 2014. To Rogue δεν έλαβε τόσο μεγάλη δημοσιότητα και δεν θα ήταν υπερβολή εάν κάποιος έλεγε ότι μοιάζει με Ολύμπιο θεό, ο οποίος έμεινε στη σκιά ενός Τιτάνα. Επειδή όμως αυτό που πάνω από όλα μετράει είναι η ουσία και η ποιότητα για να δούμε τι πραγματικά ισχύει για τον last gen Assassin’s Creed τίτλο του 2014.

Η ιστορία ξεκινάει σχεδόν ταυτόχρονα με την έναρξη του επταετούς πολέμου, 1754- 1763. Ονομάστηκε επταετής λόγω του ότι ο κύριος όγκος των μαχών να έλαβε χώρα τα έτη 1756- 1763 και σε αυτόν μετείχαν όλες οι μεγάλες δυνάμεις της εποχής, Β. Αμερική, Κεντρική Αμερική, Γαλλία, Αυστρία, Σουηδία, Σαξονία, Ισπανία, Πρωσία, Βρετανία, χώρες της Δυτικής Αφρικής, Ινδία, Φιλιππίνες. Την εποχή εκείνη, ο πρωταγωνιστής Shay Patrick Cormac, γόνος Ιρλανδών, γεννημένος στη Ν. Υόρκη βρίσκεται σε αναζήτηση σκοπού στη ζωή του, έπειτα από το θάνατο του πατέρα του. Νιώθοντας την ανάγκη να ανήκει κάπου διεισδύει στην αδελφότητα των Assassins και έχοντας στην κατοχή του ένα πλοίο που οφείλει την ονομασία του σε μια Ιρλανδή θεότητα, το Morrigan, κάνει τα πρώτα του βήματα ως θαλασσοπόρος. Σιγά σιγά όμως, διαδραματίζοντας ενεργό και σημαντικό ρόλο στις ενέργειες της αδελφότητας θα αρχίσει να αποστρέφεται τις τακτικές των Assassins και θα έρθει σε σύγκρουση μαζί τους.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x