Games

Παρουσίαση Forza Horizon 2

“So get yourself a car, drive it all alone” τραγουδούσε ο Chris Cornell στο Getaway Car των Audioslave και η εποχή είναι (από πλευράς θερμοκρασίας) η πλέον κατάλληλη για γίνει πραγματικότητα.

Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα δυνατό, έχουμε τίτλους όπως το Forza Horizon 2, το οποίο βασιζόμενο στην πετυχημένη συνταγή του πρώτου παιχνιδιού, διορθώνει κάποια στοιχεία, ενώ προσθέτει κάποια νέα. Το αποτέλεσμα ικανοποιεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, τσεκάροντας πολλά από τα κουτάκια των σκληροπυρηνικών οπαδών, αλλά και των νεοεισαχθέντων στην σειρά.



Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, ο παίκτης λαμβάνει μέρος στο φεστιβάλ αυτοκίνησης υπό το όνομα Horizon, το οποίο αυτή την φορά διοργανώνεται στην Ευρώπη, εξού και η ονομασία Horizon Europe. Βασισμένος σε πραγματικές τοποθεσίες σε Γαλλία και Ιταλία, ο χάρτης του παιχνιδιού προσφέρει μεγάλη ποικιλία, αλλά και ικανοποιητικό μέγεθος. Θα βρείτε τον εαυτό σας να οδηγεί σε ηλιόλουστους παραλιακούς δρόμους ανάμεσα από μεσογειακού τύπου κτήρια, αλλά κάποια άλλη στιγμή ενδεχομένως να κατεβαίνετε από κάποιο βουνό μέσα από χωμάτινους δρόμους, με ταχύτητα που θα ζήλευε και ο συγχωρεμένος Colin McRae. Η όλη αίσθηση του πάρτι και της γιορτής του αυτοκινήτου είναι αδιαμφισβήτητα εμφανής, αίσθηση η οποία επιτυγχάνεται όχι μόνο μέσω της παρουσίασης του παιχνιδιού, αλλά και από τον τρόπο δομής του χάρτη του ίδιου, αφού όχι μόνο προσφέρει όπως προαναφέραμε ποικιλία, αλλά και ιδανικά σχεδιασμένους χώρους, όπως εγκαταλελειμμένες αποθήκες ή ακόμα και ένα αεροδρόμιο, για να πραγματοποιήσετε διάφορα κόλπα.
Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x