Τεχνολογία

Παρουσίαση Huawei Talk Band B1

Η αγορά των wearables είναι συνεχώς αυξανόμενη και όπως τονίζεται από τις εμπλεκόμενες εταιρίες, έχει αρκετές προοπτικές ακόμη και σε μια μικρή αγορά όπως η ελληνική.

Η αγορά των wearables είναι συνεχώς αυξανόμενη και όπως τονίζεται από τις εμπλεκόμενες εταιρίες, έχει αρκετές προοπτικές ακόμη και σε μια μικρή αγορά όπως η ελληνική. Η Huawei συνεργάστηκε με την WIND και προσφέρουν στην αγορά μας το TalkBandB1 Wristband που προσφέρει μια μακρόστενη οθόνη, καταγράφει την καθημερινότητα του κατόχου του και συνδέεται με κινητό τηλέφωνο και tablet.

Πρόκειται για μία λεπτή συσκευή που φοριέται στο χέρι με ένα ειδικό ελαστικό λουράκι, είναι αδιάβροχη, ενώ μετά από μια εύκολη διαδικασία και το πάτημα ενός σχετικού πλήκτρου, απελευθερώνεται το εσωτερικό της που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ωςBluetoothheadset! Για να φορτίσετε το TalkBandB1 χρειάζεται να το φορτίσετε μέσω της μιας απόληξης του λουριού που λειτουργεί και ως βύσμα USB. Τα 26 γραμμάρια βάρους το κάνουν απόλυτα άνετο στην καθημερινή χρήση, ενώ η ελαφρώς κυρτή OLEDΟθόνη 1.4 ίντσας προβάλλει πληροφορίες κατά μήκος της, όπως την ώρα, την ημερομηνία, τη μπαταρία, την ενεργή σύνδεση Bluetooth, καθώς και τα βήματα που έχει κάνει και τις θερμίδες που έχει «κάψει» ο κάτοχός της.

Η συσκευή υποστηρίζει σύνδεση με συσκευές Android (4.0+) και iOS (5.0+), ακόμη και μέσω NFC. Η λειτουργία σε συνδυασμό με ένα κινητό έρχεται μέσω μιας εφαρμογής που είναι αρκετά απλή στη χρήση. Η μπαταρία που βρίσκεται στο εσωτερικό του HuaweiTalkBandB1 είναι 90mAh και μπορεί να προσφέρει ενέργεια στη συσκευή για πάνω από 5 μέρες χρήσης ή 7 ώρες ομιλίας. Η τιμή του είναι 129€ και προσφέρεται με λουράκια 5 διαφορετικών χρωμάτων.

Επιμέλεια: Παύλος Παπαπαύλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x