Τεχνολογία

Παρουσίαση LG G2 mini

Η LG κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις την περσινή σεζόν με το LG G2, ωστόσο από τη στιγμή που η εν λόγω συσκευή αποτελούσε ένα high-end μοντέλo.

Η LG κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις την περσινή σεζόν με το LG G2, ωστόσο από τη στιγμή που η εν λόγω συσκευή αποτελούσε ένα high-end μοντέλο, ήταν λογικό να μην απευθύνεται σε όσους δεν θέλουν ή δεν έχουν να δαπανήσουν τόσα χρήματα.

Αποτέλεσμα αυτής της «σπαζοκεφαλιάς» είναι το LG G2 Mini, ένα μοντέλο μικρότερων διαστάσεων και σαφώς χαμηλότερης τιμής.

Η συσκευή θυμίζει χαρακτηριστικά της σειράς L, αλλά αποτελεί μια μικρογραφία του LG G2, αφού ο σχεδιασμός είναι αυτούσιος. Το πλαστικό δεσπόζει στο πίσω μέρος, με το αφαιρούμενο καπάκι έχει μια ματ υφή που βοηθάει στο κράτημα, ενώ ακριβώς από κάτι συναντάμε υποδοχή για microSD και microSIM, με τη συσκευή να υποστηρίζει και σύνδεση σε 4G/LTE ταχύτητες. Η οθόνη αποτελείται από ένα IPS panel 4.7 ιντσών και υποστήριξη ανάλυσης 540x960, ενώ από πλευράς επεξεργαστή έχουμε έναν τετραπύρηνο Snapdragon 400 που είναι χρονισμένος στο 1.2GHz και αναλαμβάνει τη λειτουργία της συσκευής μαζί με το 1GB RAM.

Χαρακτηριστικά όπως το KnockOn και KnockCode της LG, καθώς και το περιβάλλον LG Optimus UI 3.0 έρχονται και στο G2 mini για να προσφέρουν τα μέγιστα στον καταναλωτή. H κάμερα των 8MP προσφέρει autofocus, single LED flash και HD και μπορεί να καταγράψει έως και 1080p video στα 30 καρέ. Κλείνοντας, από πλευράς αυτονομίας, η μπαταρία των 2.440mAh είναι τέτοια που θα φροντίσει να σας κρατήσει αρκετές ώρες μακριά από φορτιστές και πρίζες. Το καλύτερο όλων είναι πως η τιμή λιανικής του φτάνει τα 299€, ενώ με λίγο ψάξιμο μπορείτε να το βρείτε σε ηλεκτρονικά καταστήματα και κοντά στα 250€.

Επιμέλεια: Παύλος Παπαπαύλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x