Τεχνολογία

Παρουσίαση MLS iQTalk Color

Η MLS είναι η ελληνική εταιρεία που έχει αποφασίσει να μπει δυναμικά σε όλες τις κατηγορίες τιμών και προσφέρει εδώ και μερικές εβδομάδες στους καταναλωτές άλλη μια πρότασή της, το iQTalk Color

Η MLS είναι η ελληνική εταιρεία που έχει αποφασίσει να μπει δυναμικά σε όλες τις κατηγορίες τιμών και προσφέρει εδώ και μερικές εβδομάδες στους καταναλωτές άλλη μια πρότασή της, το iQTalk Color που όπως λέει και το όνομά του ξεχωρίζει κυρίως των χρωμάτων του. Η κατασκευή του είναι στιβαρή, το πλαστικό κυριαρχεί σε όλες τις άκρες, ενώ χαρακτηρίζεται και από τις στρογγυλεμένες άκρες.

Στο πίσω μέρος βρίσκουμε ένα αποσπώμενο καπάκι που κρύβει την μπαταρία και τις διάφορες υποδοχές καρτών, ενώ το βάρος του φτάνει τα 135 γραμμάρια. Η οθόνη στο μπροστινό μέρος έχει διαγώνιο 5 ιντσών και είναι τεχνολογίας IPS qHD με υποστηριζόμενη ανάλυση στα 960x540 pixels. Η συσκευή ανήκει στις χαμηλότερες κατηγορίες από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών και φέρει έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.3GHz και 1GB μνήμης RAM.

Από πλευρά αποθηκευτικού χώρου, το iQTalk Color προσφέρει 16GB, ωστόσο μπορεί να επεκταθεί έως και 128GB με τη χρήση ειδικής κάρτας microSD. Η κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής έχει αισθητήρα 13MP και LED Flash, ενώ στην μπροστινή έχουμε έναν αισθητήρα στα 3MP. To iQTalk Color ανήκει σε μια κατηγορία συσκευών που καλούνται να καλύψουν τις βασικές ανάγκες ενός καταναλωτή.

Με ένα νεανικό προφίλ, έντονα χρώματα στο εξωτερικό τμήμα και τιμή κοντά στα 200€, σίγουρα δεν καταφέρνει να εντυπωσιάσει από πλευράς επιδόσεων, αλλά μπορεί να γίνει ο απόλυτος βοηθός στις καθημερινές ανάγκες επικοινωνίας.

Επιμέλεια: Παύλος Παπαπαύλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x