Τεχνολογία

Παρουσίαση MLS iQTalk Fingerprint

Η MLS είναι ιδιαίτερα γνωστή για τη δραστηριότητά της στην ελληνική αγορά με πάρα πολλά και διαφορετικά μοντέλα.

Η τελευταία προσθήκη της εταιρείας ακούει στο όνομα MLS iQTalk Fingerprint και ξεχωρίζει κυρίως για τον ειδικό αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται κάτω από την οθόνη. Το κινητό είναι κατασκευασμένο από κινητό και χαρακτηρίζεται ακόμη και από glossy φινίρισμα.

Κάτω από το καπάκι που βρίσκεται στο πίσω μέρος συναντάμε την υποδοχή για την microSD, την μπαταρία και δύο υποδοχές για κάρτες SIM πλήρους μεγέθους. Το κινητό κοστίζει στα καταστήματα €399, ωστόσο δικαιολογεί την τιμή του με πάρα πολλούς λόγους και τρόπους. Η οθόνη του είναι διαγωνίου 4.8 ιντσών, Super AMOLED και με ανάλυση 720p. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή MT6589 στο 1.2GB, 1GB μνήμης RAM και GPU PowerVR SGX 544MP. Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται από την Android Jelly Bean 4.2.1 έκδοση, ενώ είναι σίγουρο ότι θα αναβαθμιστεί και σε μετέπειτα έκδοση.

Πέραν των κλασικών εφαρμογών, η MLS προσφέρει και μια σειρά από ειδικές δικές της εφαρμογές, όπως τα Talk & SMS, Talk & Call και Talk & Drive, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να ολοκληρώνετε κάποιες βασικές λειτουργίες χωρίς καν να αγγίζετε το κινητό. Ταυτόχρονα, την εμφάνισή του κάνει ο προσωπικός βοηθός MAIC, ο οποίος λειτουργεί με τη λογική του Siri της Apple, αναγνωρίζοντας δηλαδή τις εντολές σας και εκτελώντας διάφορες λειτουργίες. Η κάμερα του iQTalk Fingerprint έχει αισθητήρα ανάλυσης 13MP και μπορεί να γράψει video σε ανάλυση έως και 1080p στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο. Με τη βοήθεια του dual LED flash μπορεί να βοηθήσει στις καλές λήψεις το βράδυ, ενώ συμπληρωματικά υπάρχει και μια μπροστινή κάμερα 2MP για video-κλήσεις και selfies.

Συνολικά πρόκειται για μια τίμια πρόταση και η MLS δείχνει πλέον πως μπορεί να προσφέρει και ένα αρκετά πιο εξελιγμένο μοντέλο, ξεφεύγοντας από την κατηγορία των low-end κινητών. Αν δε, έχετε βολευτεί κάποιο MLS προϊόν, σίγουρα θα λατρέψετε και το iQTalk Fingerprint και θα το κάνετε επέκταση του χεριού σας.



Επιμέλεια: Παύλος Παπαπαύλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x