Τεχνολογία

Παρουσίαση MLS iQTalk S8

H MLS έχει δώσει εδώ και αρκετό καιρό δείγματα γραφής με μια σειρά από κινητά τηλέφωνα που μπορούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες κάθε χρήστη.

H MLS έχει δώσει εδώ και αρκετό καιρό δείγματα γραφής με μια σειρά από κινητά τηλέφωνα που μπορούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες κάθε χρήστη.

Πλέον, η εταιρεία ανεβαίνει επίπεδο με το MLS iQTalk S8, ένα λεπτό και ελαφρύ smartphone με οθόνη υψηλής ευκρίνειας 5 ιντσών (ανάλυσης 1280x720), 8πύρηνο επεξεργαστή για ταχύτατη εναλλαγή ανάμεσα στις διάφορες διαδικασίες και οθόνη από Corning Gorilla Glass 3, έτσι ώστε να αντέχει στις «κακουχίες» τα χτυπήματα και να μην αφήνει γρατσουνιές με την τοποθέτησή του σε τσέπη παντελονιού ή τσάντα.

Από τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν το βάρος στα 124 γραμμάρια και το Android 4.4.

Η κάμερα στο πίσω μέρος έχει αισθητήρα Sony Exmor RS IMX135 στα 13MP και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες και φακό πέντε στοιχείων με φίλτρο Schott Blue Glass (f2.2).

Η μπροστινή κάμερα θα φροντίσει να καλύψει τις ανάγκες σας για selfies και full HD βιντεοκλήσεις. Χάρη στην τεχνολογία HotKnot, δύο συμβατές συσκευές μπορούν να ανταλλάξουν δεδομένα χωρίς καμία περαιτέρω ενέργεια, κάτι που θα σας κάνει να ξεχάσετε το Bluetooth και να κάνετε το επόμενο βήμα.

Ο φωνητικός βοηθός MAIC που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από τις εμφανίσεις του στο παρελθόν είναι και επίσημα στο λογισμικό που παρέχεται δωρεάν με το νέο κινητό της MLS. Τυπικά, μπορείτε να μιλήσετε στο μικρόφωνο της συσκευής και αυτή να κάνει κλήση, να γράψει SMS ή mail για εσάς, να ψάξει το αγαπημένο σας τραγούδι στο YouTube, να ανοίξει κάποια εφαρμογή ή λειτουργία που έχετε εγκατεστημένη ή και να εντοπίσει ακόμη τα πλησιέστερα καταστήματα ή επιχειρήσεις συγκεκριμένων κατηγοριών, όπως πχ. τράπεζες, νοσοκομεία, φαρμακεία, βενζινάδικα κτλ.

Πέραν αυτών, το δημοφιλέστατο MLS Talk&Drive σύστημα πλοήγησης που έχει προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και προσφέρει μια πληθώρα πληροφοριών, είναι ενσωματωμένο και στο νέο αυτό smartphone, κάτι που αυτόματα ανεβάζει την αξία του παρεχόμενου software κατά πολύ. Έτσι, δεν θα χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσετε εντός της χώρας οποιαδήποτε άλλη παρόμοια εφαρμογή, αφού απλά έχει τα πάντα!

Η MLS έχει ενσωματώσει στη συσκευή και μία διαδικασία αναγνώρισης έξυπνων gestures στην οθόνη αφής, επιτρέποντάς σας τυπικά να σχεδιάσετε κάποια patterns και με αυτά να εκκινείτε/ενεργοποιείτε αυτόματα κάποιες λειτουργίες. Δηλαδή, μπορείτε για παράδειγμα να σχηματίζετε ένα γράμμα και να ανοίγει η οθόνη, το Bluetooth ή το mail σας.

inner

Αναλυτικά, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου είναι τα εξής:

Λειτουργικό: Android 4.4.2 (KitKat)
Επεξεργαστής: Octa-Core 8x1.7GHz
Μνήμη: 2GB RAM
Αποθηκευτικός χώρος: 16GB
Οθόνη αφής: 5 ιντσών HD IPS (1280x720), 290ppi
Συνδεσιμότητα: HSPA+, WiFi, 3G, Bluetooth, GPS
Μπαταρία: 2200mAh
Διαστάσεις: 141.5x70.8x7.9mm
Βάρος: 124 γραμμάρια
Κάμερες: 13MP (πίσω), 5MP (μπροστά)

Επιμέλεια: Παύλος Παπαπαύλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x