Τεχνολογία

Παρουσίαση Nokia Lumia 735

Η πορεία της Nokia στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας και των smartphones φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της και η φινλανδική εταιρεία θα εμφανίζεται μόνο υπό την ονομασία Lumia.

Η πορεία της Nokia στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας και των smartphones φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της και η φινλανδική εταιρεία θα εμφανίζεται πλέον μόνο υπό την ονομασία Lumia και τη σφραγίδα της Microsoft.

To Lumia 735 είναι ένα από τα τελευταία mid-range κινητά της εταιρείας και έρχεται με κομψό σχεδιασμό και κυρίαρχο χαρακτηριστικό το πλαστικό κάλυμμα στο εξωτερικό του τμήμα.

Στο μπροστινό τμήμα υπάρχει η… selfie camera, ενώ αφαιρώντας το πίσω καπάκι συναντάμε άμεσα τη μπαταρία που προσφέρει έως και 8 ώρες συνεχούς λειτουργίας/χρήσης. Είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και κάθεται άνετα στο χέρι, ενώ η πεντακάθαρη οθόνη του θα βοηθήσει τον μέσο χρήστη να το αξιοποιήσει όπου και όπως θέλει, με μεγάλη ανάλυση. Η διαγώνιος της οθόνης φτάνει τις 4.7 ίντσες, είναι τεχνολογίας AMOLED και προσφέρει ανάλυση 720p. Στο εσωτερικό του, το Lumia 735 φέρει έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 στο 1.2GHz και 1GB RAM. Ο αποθηκευτικός του χώρος έχει διαθέσιμα 8GB, τα οποία ωστόσο μπορούν να επεκταθούν με χρήση microSD κάμερας έως και 128GB.

Συνολικά έχουμε να κάνουμε με μια εξαιρετική πρόταση που κινείται κοντά στα 290€ στα επίσημα κανάλια διανομής, αλλά μπορείτε να το βρείτε και αρκετά χαμηλότερα, δηλαδή κάπου πάνω από τα 215€. Αν έχετε συνηθίσει το Windows Phone λειτουργικό, προχωρήστε άφοβα σε αγορά.

Επιμέλεια: Παύλος Παπαπαύλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x