Τεχνολογία

Παρουσίαση Samsung Galaxy Tab S 10.5''

Η Samsung αποτελεί αυτή τη στιγμή τον κυρίαρχο στο χώρο των Android smartphones χάρη στις σειρές των Galaxy κινητών της.

Στη αγορά των tablet, τα πράγματα είναι σαφώς δυσκολότερα λόγω του ακόμα μεγαλύτερου κατακερματισμού της αγοράς λόγω πολλών μοντέλων από ακόμα περισσότερους κατασκευαστές και σε διάφορα μεγέθη και τιμές. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο η εταιρεία διαθέτει αρκετές διαφορετικές σειρές που απευθύνονται σε ανάλογα κοινά. Η σειρά Galaxy Tab είναι η οικονομική, η Galaxy Note απευθύνεται σε όσους αναζητούν επιπλέον τρόπο εισαγωγής δεδομένων μέσω του digital pen και η σειρά Galaxy Pro απευθύνεται στους επαγγελματίες. Το καλοκαίρι που μας πέρασε ανακοινώθηκε και η σειρά Galaxy Tab S, η οποία έρχεται να τοποθετηθεί κάπου ανάμεσα στις Pro και Note, δανειζόμενη στοιχεία από τα Galaxy S smartphones. Δυο είναι τα βασικά μοντέλα της σειράς αυτής, ένα στις 8,4’’ και ένα στις 10,5’’, είτε χωρίς είτε με λειτουργίες LTE. Στα εργαστήρια του Enternity έφτασε το μεγάλο μοντέλο με LTE στο μπρονζέ/χρυσαφί χρώμα.



Η συσκευασία του είναι λιτή, περιέχοντας το ίδιο το tablet και το φορτιστή. Παίρνοντας το Galaxy Tab S 10.5’’ LTE στα χέρια, γίνεται άμεσα αντιληπτό το ιδιαίτερα μικρό του πάχος και το χαμηλό του βάρος. Μιλάμε για ένα tablet με οθόνη διαγωνίου 10,5’’, από τις μεγαλύτερες που μπορεί να βρει κανείς σε τέτοια συσκευή, του οποίου όμως οι διαστάσεις είναι όσο πιο περιορισμένες γίνεται και το βάρος του βρίσκεται λίγο πάνω από τα 450 γραμμάρια! Πραγματικά η αίσθηση που αφήνει στα χέρια είναι μοναδική, καθώς νοιώθει κανείς πως κρατάει ένα βιβλίο λίγων σελίδων πάχους μόλις 6,6 χιλιοστών. Αν και μιλάμε για 10άρι+ tablet, είναι πολύ εύκολο να το κρατάει κανείς με το ένα χέρι, κυρίως σε portrait θέση, με το βάρος του να είναι ομοιόμορφα κατανεμημένο.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x