Τεχνολογία

Παρουσίαση Sony Xperia Z3

H Sony συνεχίζει να επενδύσει στην αγορά των high-end smartphones και το Sony Xperia Z3 είναι το πιο πρόσφατο δημιούργημά της.

Ο κλασικός τετράγωνος σχεδιασμός παραμένει ίδιος και σε αυτό το μοντέλο, ωστόσο αυτή τη φορά οι γωνίες έχουν «λειανθεί» και πλέον βλέπουμε και τις πρώτες καμπύλες που διατηρούν τα στοιχεία μετάλλου και γυαλιού σε ένα στιβαρό design. To κινητό είναι προστατευμένο κατά IP68, κάτι που σημαίνει πως δεν θα έχετε φόβο μην έρθει σε επαφή με το νερό.

Η IPS οθόνη του έχει διαγώνιο 5.2 ιντσών, υποστηρίζει full HD ανάλυση και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι σαφώς βελτιωμένα σε όλους τους τομείς. Ο Snapdragon 801 επεξεργαστής είναι χρονισμένος στα 2.5GHz, ενώ τα 3GB RAM θα φροντίσουν έτσι ώστε να μην μείνετε ποτέ από ισχύ. Υποστηρίζει σύνδεση με 4G/LTE μπάντες, ενώ ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του που θα το φέρει πιο κοντά στους κατόχους PlayStation 4 είναι πως μπορεί να λειτουργήσει σαν οθόνη του χειριστηρίου DualShock 4, αποδεσμεύοντας πλήρως το χρήστη από την ανάγκη διαθέσιμης Full HD τηλεόρασης.

Η κάμερα στο πίσω μέρος έχει αισθητήρα 20.7MPixels και μπορεί να κάνει λήψη έως και 4K videos στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο. Η μπαταρία του φτάνει τα 3.100mAh και μπορεί να βγάλει άνετα μια ημέρα χρήσης. Το Sony Xperia Z3 είναι η βελτιωμένη έκδοση του Xperia Z2 και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού χρήστη. Μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα σε τιμές κοντά στα 699€.

Επιμέλεια: Παύλος Παπαπαύλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x