Τεχνολογία

Παρουσίαση Vero W10i

Η αγορά των tablet είναι κατακλυσμένη από μοντέλο που τρέχουν κυρίως λειτουργικό Android, με της Apple να έχει το δικό της μερίδιο στα ακριβότερα μοντέλα.

Τα τελευταία χρόνια, με την έλευση των Windows 8, η Microsoft προσπαθεί με τη σειρά της να κερδίσει το μερίδιο που της αντιστοιχεί. Η ίδια άλλωστε σχεδίασε και διαθέτει τη σειρά Surface, όμως μιλάμε για ακριβά προϊόντα που ουσιαστικά ανταγωνίζονται κυρίως τα ultrabook. Από την άλλη, τα Surface RT δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον κόσμο, οπότε ο κλήρος έπεσε στους 3rd party κατασκευαστές για να προσφέρουν οικονομικά Windows tablets.

Κάτι που εν τέλει έγινε και φαίνεται πλέον ξεκάθαρα στην αγορά γιατί αν κανείς ψάξει, θα βρει διάφορα 8άρια και 10άρια tablet με Windows 8/8.1 και οικονομικά. Ένα από αυτά είναι τα Vero W10i από την Oktabit, η οποία έχει μια καλή παράδοση στο χώρο των Android tablets και πλέον μπαίνει και στην αγορά των Windows. Ποιο είναι το βασικό του χαρακτηριστικό; Μα φυσικά η τιμή, η οποία ανέρχεται στα €199 και αν μη τι άλλο αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης, ειδικά για όταν μιλάμε για ένα σύστημα που τρέχει τη πλήρη έκδοση των Windows 8.1 (και ας είναι η δωρεάν 32bit Bing edition). Η συσκευασία του Vero είναι λιτή και περιλαμβάνει τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή το ίδιο το tablet, το φορτιστή του και κάποια βασικά εγχειρίδια χρήσης. Όσον αφορά στο W10i, πρόκειται για ένα τυπικών διαστάσεων tablet με οθόνη 10,1’’ ανάλυσης 1280x800 pixel.

Η ποιότητα κατασκευής είναι ικανοποιητική, με τη πλάτη να χρησιμοποιεί πλαστικό με λαστιχένια υφή, που όμως γλιστράει περισσότερο από όσο θα περιμέναμε. Τα bezel γύρω από την οθόνη είναι σχετικά μεγάλα, κάτι που όμως δεν ενοχλεί εν τέλει τόσο πολύ, καθώς κρατώντας το tablet με τα δυο χέρια, οι αντίχειρες έχουν αρκετό χώρο για να στερεωθούν.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x