Τεχνολογία

Παρουσίαση ZTE Blade Vec 4G

H ZTE έχει θέσει τις βάσεις για να θεωρείται μία από τις εταιρείες που τηρεί πιστά ένα δόγμα φθηνών μοντέλων με καλές επιδόσεις.

H ZTE έχει θέσει τις βάσεις για να θεωρείται μία από τις εταιρείες που τηρεί πιστά ένα δόγμα φθηνών μοντέλων με καλές επιδόσεις.

Το ZTE Blade Vec 4G είναι το πιο νέο μέλος της γνωστής οικογένειας κινητών τηλεφώνων που προσφέρεται αποκλειστικά από το δίκτυο της COSMOTE.

Η στιβαρή κατασκευή του το κάνει να ξεχωρίζει, κάτι που ισχύει και για τις στρογγυλεμένες άκρες που κάνουν τη διαφορά (σε σχέση με αντίστοιχες συσκευές του κατασκευαστή). Το βάρος του είναι σχετικά μικρό (132 γραμμάρια) και κάθεται άνετα στο χέρι του χρήστη.

Δεν διαθέτει αποσπώμενη πλάτη για πρόσβαση στο εσωτερικό του και ως εκ τούτου όλα τα πλήκτρα των λειτουργιών βρίσκονται τοποθετημένα στα πλαϊνά.

Ένας ακόμη περιορισμός (που είναι και συνηθισμένος για τις φθηνότερες συσκευές smartphone) είναι πως δεν προσφέρει επέκταση του διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου μέσω κάποιας microSD κάρτας.

Έτσι, οι χρήστες θα πρέπει να αρκεστούν στα 16GB που προσφέρει ο κατασκευαστής.

Στο πίσω μέρος συναντάμε ακόμη την 8MP κάμερα, η οποία προσφέρει δυνατότητα καταγραφής, σε συνεργασία με την αντίστοιχη που βρίσκεται μπροστά με αισθητήρα 1MP.

H οθόνη του έχει διαγώνιο 5 ιντσών, τεχνολογίας TFT και υποστηρίζει 720p ανάλυση (δηλαδή 1280x720 pixels).

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής στο 1.2GHz και 1GB μνήμης RAM, καθώς και μία GPU Adreno 305.

Οι επιδόσεις του είναι πολύ καλές και στην καθημερινή χρήση δεν θα αντιμετωπίσετε το παραμικρό πρόβλημα.

Εκεί που κερδίζει τις εντυπώσεις το κινητό είναι στη δυνατότητα σύνδεσης σε 4G ταχύτητες, κάτι που μας κάνει να το χαρακτηρίσουμε εύκολα ως ένα από τα καλύτερα budget 4G/LTE smartphones που έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα.

Η τιμή του φτάνει στα 159€ και σίγουρα μπορεί να εξυπηρετήσει μια μεγάλη γκάμα καταναλωτών που δεν έχουν «τρελές» απαιτήσεις από τη συσκευή τους και θέλουν απλά να ολοκληρώνουν αποτελεσματικά τις καθημερινές τους ανάγκες.

Επιμέλεια: Παύλος Παπαπαύλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x