Games

Παρουσίαση του FIFA 15

Αν και το FIFA κούνησε σεντόνι για πρώτη φορά στις κονσόλες νέας γενιάς πέρυσι, η φετινή έκδοση ήταν αυτή που αναμενόταν να δείξει τι πραγματικά μπορεί να πετύχει η EA Sports σε καλύτερο hardware.

Άλλωστε, όπως μας έχει δείξει κάθε μετάβαση από τη μία γενιά στην άλλη, μετά τη δεύτερη ή και τρίτη απόπειρα παρατηρούμε πραγματική εξέλιξη στην υλοποίηση μιας ετήσιας σειράς. Από ό,τι φαίνεται θα χρειαστεί να περιμένουμε κι άλλο, γιατί το FIFA 15 ακολουθεί και αυτό το δρόμο της αισθητής εξέλιξης και όχι του άλματος σε επίπεδο τεχνικού τομέα ή χαρακτηριστικών.

Ο μεγαλύτερος όγκος προσθηκών έχει πραγματοποιηθεί στον τομέα της παρουσίασης, όπου έχει γίνει προσπάθεια να επιτευχθεί πιο αληθοφανής ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα σε σχέση με πριν. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, ο ήχος των θεατών είναι καλύτερος από κάθε άλλη φορά, με πιο έντονες αντιδράσεις στα γκολ και μοναδικά συνθήματα για τις πιο γνωστές ομάδες, ενώ υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία αντιδράσεων των παικτών σε πανηγυρισμούς, διαιτητικές αποφάσεις, σκληρά μαρκαρίσματα ή χαμένες ευκαιρίες. Η λογική είναι ότι οι αντιδράσεις αυτές δεν περιορίζονται μόνο στα γνωστά cut-scenes, αλλά επεκτείνονται και σε άλλους παίκτες πέρα από αυτούς που επηρεάζει άμεσα η φάση, δίνοντας μία πιο αυθόρμητη και αληθοφανή χροιά στη συμπεριφορά των παικτών.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x