Τεχνολογία

Παρουσίαση του Kingston Mobilelite Wireless G2

Η Kingston συνεχίζει την εξέλιξη των mobile media center συσκευών της που προορίζονται για χρήση με φορητές συσκευές.

Η Kingston συνεχίζει την εξέλιξη των mobile media center συσκευών της που προορίζονται για χρήση με φορητές συσκευές, με την εταιρεία πρόσφατα να παρουσιάζει την δεύτερη, νεότερη έκδοση στη σειρά Mobilelite Wireless, το G2.

Πρόκειται για μια συσκευή που έρχεται να προστεθεί στο περσινό Kingston Mobilelite Wireless και όχι να το αντικαταστήσει, αφού προσφέρει μερικές ακόμα βασικές λειτουργίες.

Έτσι, μετά τα WiDrive με τον ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο, έχουμε το τρίτο κατά σειρά φορητό media center της εταιρείας. Πρόκειται για μια εξωτερική συσκευή σε μέγεθος μικρού σκληρού δίσκου που ενσωματώνει μπαταρία, WiFi host, θύρα LAN, θύρα ανάγνωσης καρτών μνήμης SD και θύρα USB, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αξεσουάρ για smartphone ή tablet.

Πρακτικά έχουμε έναν εξωτερικό, ασύρματο χώρο αποθήκευσης, ο οποίος μπορεί να αυξήσει τον αποθηκευτικό χώρο σε iOS και Android προϊόντα, επιτρέποντας τη σύνδεση με έως τρεις συσκευές ταυτόχρονα.

Η συσκευασία του είναι μικρή και λιτή, περιλαμβάνοντας την ίδια τη συσκευή, ένα καλώδιο USB και ένα αντάπτορα για σύνδεση καρτών micro SD στη θύρα SD.

Το MobileLite Wireless δεν έχει κάποια οθόνη και ο χρήστης ενημερώνεται για την κατάστασή του από τρια led.

Ένα και μόνο πλήκτρο αναλαμβάνει την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής, η οποία λειτουργεί χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία των 4680mAh.

Μάλιστα, χάρη σε αυτή και συνδέοντας ένα καλώδιο USB στη σχετική θύρα, μπορεί κανείς να αξιοποιήσει το Mobilelite Wireless G2 σαν φορητό φορτιστή, επαναφορτίζοντας το κινητό του.

Για τη φόρτιση της ίδιας της συσκευής χρησιμοποιείται μια micro USB θύρα, μέσω της οποίας μπορεί να γίνει και σύνδεση με τον υπολογιστή οπότε το Mobilelite Wireless G2 μετατρέπεται σε ένα card reader.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x