Τεχνολογία

Παρουσίαση του LG L40

Η LG κατάφερε με το G2 πέρυσι να ξαναμπεί δυνατά στο χώρο των high end smartphones, όμως δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να δώσουν πολλά χρήματα για ένα κινητό τηλέφωνο.

Χρόνια τώρα η εταιρεία διαθέτει μια σειρά που αποτελείται συνήθως από 3-4 συσκευές και οι οποίες απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Τα Optimus L λοιπόν άλλαξαν όνομα και πλέον έχουμε απλά τα μοντέλα L, με το L40 που θα δούμε σε αυτό το κείμενο να είναι το entry level κινητό της εταιρείας. Ένα μικρό, όμορφο και εύχρηστο smartphone που κοστίζει €100, αν και κάποιος μπορεί να το βρει αρκετά φθηνότερα.

Το τηλέφωνο είναι πνευματικός διάδοχος του L3 II, φέροντας σημαντικές αναβαθμίσει στο hardware και το software. Πρόκειται για ένα μικρών διαστάσεων smartphone λόγω της μικρής -για τα σημερινά δεδομένα- οθόνης διαγωνίου 3,5’’. Αν και μικρό (το ύψος της συσκευής οριακά ξεπερνάει τα 10 εκατοστά), το βάρος του δεν είναι ιδιαίτερα χαμηλό και ξεπερνάει τα 100 γραμμάρια, χωρίς αυτό πάντως να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Για ακόμα μια φορά, η LG έχει επιλέξει πλαστικά τμήματα, κάτι αναμενόμενο για την κατηγορία κόστους που συζητάμε. Η ποιότητα κατασκευής είναι ικανοποιητική, με την αφαιρούμενη πλάτη να δίνει πρόσβαση σε μπαταρία, θέση κάρτας SIM και micro SD card reader. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 1540mAh, κάτι που βοηθάει το L40 να έχει πολύ καλή αυτονομία. Στο πίσω μέρος συναντάμε και την κάμερα των 3MP χωρίς φλας -όπως ακριβώς και στο L3 II- η οποία δεν είναι για πολλά-πολλά, αφού βρίσκεται εκεί περισσότερο για να υπάρχει, παρά για να προσπαθήσει να αντικαταστήσει μια compact φωτογραφική.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x