Τεχνολογία

Παρουσίαση του LG L70

Μετά το αξιόλογο low-end L40, σειρά έχει η επόμενη στην ιεραρχία νέα συσκευή της LG, το «μικρο-μεσαίο» L70, το οποίο αποτελεί εξέλιξη της σειράς L7 της κορεατικής εταιρείας.

Με τον μεγάλο αριθμό υποκατηγοριών που έχουν διαμορφωθεί πλέον στο χώρο των smartphones, τα όρια ανάμεσα στα target groups έχουν θολώσει αρκετά, όμως θα μπορούσαμε να πούμε ότι το L70 τοποθετείται κάπου στο χαμηλότερο τμήμα της μεσαίας κατηγορίας. Εκεί θα πρέπει να αντιμετωπίσει συσκευές όπως το Motorola Moto G, με βάση τουλάχιστον τις προτεινόμενες τιμές λιανικής στην Ελλάδα.

Εμφανισιακά, το L70 είναι ίδιο με το αμέσως ακριβότερο μοντέλο της σειράς, το L90, χρησιμοποιώντας το ίδιο λευκό ματ πλαστικό ικανοποιητικά υψηλής ποιότητας, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα πλήκτρα είναι ακόμη καλύτερα συγκριτικά με τον «μεγάλο του αδερφό», αφού παρέχουν μεγαλύτερη διαδρομή και πιο σαφή «clicky» αίσθηση. Πρόκειται για ένα αρκετά κομψά σχεδιασμένο τηλέφωνο, το οποίο εμφανίζεται αναβαθμισμένο από άποψης εργονομίας και ποιότητας κατασκευής σε σχέση με τις συσκευές της σειράς Optimus L. Τα πλήκτρα του λειτουργικού βρίσκονται εκτός οθόνης, μεγαλώνοντας ελαφρώς το κάτω περιθώριο, αλλά όχι σε ενοχλητικό βαθμό, ενώ το κεντρικό “Home” πλήκτρο είναι physical και όχι αφής. Το βάρος των 127 γραμμαρίων κρίνεται ικανοποιητικό για το μέγεθος της συσκευής.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x