Games

Παρουσίαση του MX vs ATV Supercross video game

Μετά τα γεγονότα του 2012 που έφεραν την THQ στο κλείσιμό της, πολλές εταιρείες θέλησαν να αποκτήσουν τα δικαιώματα των παιχνιδιών του αμερικανικού κολοσσού...

Μετά τα γεγονότα του 2012 που έφεραν την THQ στο κλείσιμό της, πολλές εταιρείες θέλησαν να αποκτήσουν τα δικαιώματα των παιχνιδιών του αμερικανικού κολοσσού, καθώς αρκετά από αυτά είχαν μεγάλη απήχηση στο κοινό. Franchises όπως το Saints Row, το Company of Heroes και τα WWE δε θα μπορούσαν να πάνε χαμένα.

Η Nordic, λοιπόν, ήταν μια από τις πολλές εταιρείες που ενδιαφέρθηκαν για πολλούς τίτλους της THQ, καταφέρνοντας όχι μόνο να εξαγοράσει τα δικαιώματα των Red Faction, Darksiders και MX vs. ATV αλλά πρόσφατα απέκτησε το δικαίωμα να κυκλοφορεί παιχνίδια υπό το trademark και το όνομα της THQ. Το πρώτο παιχνίδι στην μετά-THQ εποχή της Nordic είναι το MX vs. ATV: Supercross, με την ομάδα ανάπτυξης να υπόσχεται πως θα επαναφέρει τη σειρά στη θέση που της αξίζει, αφήνοντας στο παρελθόν αποτυχημένες προσπάθειες, όπως το Alive.

Μία από τις "διορθωτικές" κινήσεις που συναντάμε στο Supercross είναι οι επιπλέον κατηγορίες στο Career Mode του παιχνιδιού - 250 East, 250 West, 450 MX, 450 ATV, 450 MX vs. ATV - γεγονός που προϊδεάζει τον παίκτη πως η φετινή κυκλοφορία έχει να του προσφέρει κάτι περισσότερο από το "άδειο" Alive. Στη θετική εικόνα που αφήνει με την πρώτη ματιά ο εν λόγω τίτλος έρχεται να προστεθεί και η πλούσια γκάμα αναβατών και μηχανών που είναι διαθέσιμα από την αρχή, ενώ γίνεται αντιληπτό πως πρόκειται για τους πραγματικούς αθλητές των πρωταθλημάτων Supercross. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Ας περάσουμε στο κυρίως πιάτο, που δεν είναι άλλο από το gameplay. Αφού ο παίκτης διαλέξει κατηγορία, μηχανή και αναβάτη, αξεσουάρ και βελτιωτικά - ξεκλειδώνονται στο τέλος του κάθε αγώνα - θα βρεθεί απέναντι σε μια μεγάλη λίστα από... προχειροδουλειές. Μηχανές που "γλιστρούν" στο χώμα, ανύπαρκτα physics, μηδενική αίσθηση της μηχανής, χειρισμός απλοϊκός που κάνει το SEGA Rally να μοιάζει με simulation.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης και δείτε ένα σχετικό video εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x