Τεχνολογία

Παρουσίαση του Sony Smartband SWR10

Η νέα τάση στα περιφερειακά των smartphones είναι τα "έξυπνα" ρολόγια και armbands, με τη Sony να έχει παρουσιάσει ήδη το δεύτερης γενιάς smartwatch της...

Η νέα τάση στα περιφερειακά των smartphones είναι τα "έξυπνα" ρολόγια και armbands, με τη Sony να έχει παρουσιάσει ήδη το δεύτερης γενιάς smartwatch της και να εισέρχεται στη κατηγορία των smartbands με το ολόφρεσκο και σχετικά οικονομικό SWR10.

Τα smartbands είναι ουσιαστικά βραχιόλια, τα οποία φοράει ο κάτοχός τους και τα αφήνει να καταγράφουν την καθημερινότητά του. Υπάρχουν μοντέλα και προϊόντα από πολλές εταιρείες, με το SWR10 να είναι ένα από τα απλούστερα που υπάρχουν εκεί έξω όσον αφορά στις δυνατότητες, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένα από τα οικονομικότερα, αφού το βρίσκει κανείς σε τιμή κάτω από €100. Τι είναι όμως το SWR10; Πρόκειται για μια μικροσκοπική συσκευή που τοποθετείται σε ένα από τα δυο διαφορετικών μεγεθών λαστιχένια βραχιόλια που υπάρχουν στη συσκευασία του προϊόντος. Και τα δυο είναι χρώματος μαύρου, απλά το μεγαλύτερο είναι για αντρικά χέρια και το μικρότερο για γυναικεία.

Η Sony εμπορεύεται επιπλέον βραχιόλια σε διάφορα χρώματα για όσους θέλουν κάτι πιο έντονο. Η ίδια η συσκευή πάλι τοποθετείται σε ειδική εσοχή στο εσωτερικό του βραχιολιού και μένει εκεί μέχρι να χρειαστεί να φορτίσει πάλι, μετά από περίπου 4-5 μέρες λειτουργίας. Η φόρτιση γίνεται μέσω θύρας micro USB με το SWR10 πάντως να είναι αδιάβροχο (δοκιμασμένο αυτό που λέμε, με βουτιά στη θάλασσα).

Πάνω στο SWR10 βρίσκουμε ένα πλήκτρο και τρία μικρά ενημερωτικά LED. Το πλήκτρο λειτουργεί σαν power button αλλά για την εναλλαγή μεταξύ του day και night mode, αλλά και τον έλεγχο του media player ή της κάμερας του smartphone.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x