Βόλεϊ

Παρουσιάστηκε η νέα ΑΕΚ!

Με τον πήχη να μπαίνει στην κορυφή και την αίθουσα στα γραφεία της Ν. Φιλαδέλφειας γεμάτη, έγινε σήμερα η επίσημη παρουσίαση της νέας ΑΕΚ.

Η καινούρια εποχή στο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ και οι υψηλοί στόχοι που τίθενται για το φετινό πρωτάθλημα γέμισαν χαμόγελα αισιοδοξίας την αίθουσα στα γραφεία της Νέας Φιλαδελφειας, όπου έγινε η παρουσίαση του νέου ρόστερ.

Η νέα ομάδα των «κιτρινόμαυρων» έθεσε ως στόχο την κορυφή και όλοι μαζί υποσχέθηκαν πως θα βάλουν τα δυνατά τους για να επαναφέρουν την ΑΕΚ στις επιτυχίες.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε σύσσωμο το ρόστερ της ομάδας -πλην της Μαρίσα Φερνάντες που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Ισπανία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι Αθηνά Παπαφωτίου και Δήμητρα Γιακουμή ανακοινώθηκε πως θα είναι οι αρχηγοί για τη νέα σεζόν.

Εκ μέρους της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ αρχικά το λόγο πήρε ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος, ο οποίος ευχαρίστησε όσους στάθηκαν αρωγοί σ’ αυτή την προσπάθεια, τονίζοντας ιδιαίτερα την βοήθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη, για την προσπάθεια της δημιουργίας του νέου γηπέδου.

Ιδιαίτερα καυστικός στις δηλώσεις του ήταν ο Κώστας Παπαδημητρίου, ο οποίος ανέφερε πως ήταν ένα βήμα πριν την παραίτηση απ’ τα δρώμενα της ομάδας, λόγω της απογοήτευσης που άφησε η περασμένη σεζόν. Όπως ανέφερε όμως, η όρεξη της Φένιας Παπαγεωργίου και η κοινή τους αγάπη για την ΑΕΚ, τον έκαναν να παραμείνει στη θέση του και να ενισχύσει για ακόμα μια χρονιά τη διοίκηση του τμήματος.

Η νέα πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ, Φένια Παπαγεωργίου, αφού ευχαρίστησε όσους την εμπιστεύτηκαν, εξύμνησε τον κόσμο της ΑΕΚ, που απ’ το πρώτο λεπτό στάθηκαν δίπλα τους, εξαντλώντας τα 600 πρώτα εισιτήρια διαρκείας που κυκλοφόρησαν.

Όσον αφορά τον τεχνικό της ομάδας, Απόστολο Οικονόμου, τόνισε πως η διοίκηση έκανε τα πάντα για να φτιαχτεί η καλύτερη ΑΕΚ της τελευταίας τριετίας. Και αφού τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, δήλωσε έτοιμος να επαναφέρει την ομάδα στις επιτυχίες.

Στο ίδιο κλίμα ήταν και οι δηλώσεις των δύο αρχηγών, με την Αθηνά Παπαφωτίου αρχικά να δηλώνει πως ο πρώτος στόχος είναι να δέσει η ομάδα, αφού αποτελείται από πολλές νέες παίκτριες, ενώ ζήτησε την βοήθεια του κόσμου για να καταφέρουν να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Από την άλλη, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Δήμητρα Γιακουμή, ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους, τονίζοντας πως όλες μαζί θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να επιστρέψει η ΑΕΚ στους τίτλους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x