Τεχνολογία

Παρουσιάστηκε ο επεξεργαστής Intel Core M

Η Intel αποκάλυψε κατά την διάρκεια της φετινής IFA το νέο επεξεργαστή Intel Core M, ο οποίος θα δώσει ισχύ σε νέες συσκευές 2 σε 1 διαφόρων κατασκευαστών.

Η Intel αποκάλυψε κατά την διάρκεια της φετινής IFA το νέο επεξεργαστή Intel Core M, ο οποίος θα δώσει ισχύ σε νέες συσκευές 2 σε 1 διαφόρων κατασκευαστών όπως είναι οι Acer, ASUS, Dell, HP, Lenovo και Toshiba.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά η εταιρεία, ο Intel Core M προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις και αυτονομία μπαταρίας για τις πιο λεπτές (χωρίς ανεμιστήρα) συσκευές 2 σε 1, μιας και πρόκειται για τον πιο αποδοτικό ενεργειακά επεξεργαστή στην ιστορία της Intel.

Συγκεκριμένα, η συσκευασία του επεξεργαστή είναι κατά 50% μικρότερη και με επίπεδο κατανάλωσης στα 4.5 watts, έχει 60% χαμηλότερη θερμική ισχύ από την προηγούμενη γενιά, κάτι που επιτρέπει στους κατασκευαστές OEM να σχεδιάσουν λεπτότερα συστήματα, με πάχος μικρότερο από 9 χιλιοστά.

Σημειώνεται, τέλος, ότι οι εν λόγω συσκευές (ο οποίες θα ενσωματώνουν τον Intel Core M) αναμένονται να τοποθετηθούν στα ράφια των καταστημάτων τα Χριστούγεννα.

Πηγή: enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x