Games

Παρουσιάστηκε το Disney Magical World

Το Disney Magical World κυκλοφορεί από 11 Απριλίου για τους κατόχους του Nintendo 3DS, επιτρέποντας στους παίκτες να δημιουργήσουν το δικό τους avatar μαζί με μια «customized ονειρική ζωή».

Το Disney Magical World κυκλοφορεί από 11 Απριλίου για τους κατόχους του Nintendo 3DS, επιτρέποντας στους παίκτες να δημιουργήσουν το δικό τους avatar μαζί με μια “customized ονειρική ζωή” γι’ αυτό, πριν ξεκινήσουν την περιπέτεια τους. Στην εν λόγω περιπέτεια θα συναντήσουν περισσότερους από 60 διάσημους χαρακτήρες της Disney στην main plaza, καθώς και σε άλλους τέσσερις κόσμους, οι οποίοι είναι εμπνευσμένη από την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, τη Σταχτοπούτα, τον Αλαντίν και τον Winnie το αρκουδάκι.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμα δεκάδες mini-games και προκλήσεις, καθώς και περισσότερα από 100 μοναδικά αντικείμενα διακόσμησης. Μάλιστα, όσοι επισκεφτούν τη Nintendo Zone μεταξύ 18 Απριλίου και 7 Αυγούστου θα μπορέσουν να αποκτήσουν αποκλειστικό και σπάνιο περιεχόμενο δωρεάν. Ο τίτλος είναι διαθέσιμος τόσο retail, όσο και ψηφιακά μέσω eShop προς €29.99.

Πηγή: enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x