Τεχνολογία

Παρουσιάστηκε το Huawei P8

Παρουσιάστηκε στο Λονδίνο το P8 της Huawei, η νέα προσθήκη στη σειρά P, που η εταιρεία φροντίζει να ξεχωρίζει για την ποιότητα κατασκευής της.

Παρουσιάστηκε στο Λονδίνο το P8 της Huawei, η νέα προσθήκη στη σειρά P, που η εταιρεία φροντίζει να ξεχωρίζει για την ποιότητα κατασκευής της. Το P8 λοιπόν έχει οθόνη 5,2” με ανάλυση 1920 x 1080, άρα πυκνότητα 424ppi.

Το λεπτό σασί των 6,4 χιλιοστών φιλοξενεί 3GB RAM, 16GB ή 64GB αποθηκευτικού χώρου, θύρα microSD, δύο κάμερες (13MP και 8MP), αλλά και μπαταρία χωρητικότητας 2.680mAh, η οποία όμως δεν είναι αφαιρούμενη. Η καρδιά της συσκευής είναι ο οκταπύρηνος επεξεργαστής (διάταξη big.LITTLE ως είθισται) Kirin 930, τον οποίο και σχεδίασε η ίδια η Huawei.

Υπάρχει πρόβλεψη για Dual SIM, υποστήριξη 4G (φυσικά) ενώ κάνει την εμφάνισή του και το Emotion 3.1 UI που ανέπτυξε η εταιρεία με βάση το Android Lollipop και φέρει μερικές ειδικές λειτουργίες όπως το Knuckle Sense (για ακόμη περισσότερες χειρονομίες) και το Voice WakeUp+ που επιτρέπει στο χρήστη να ξεκλειδώσει με τη φωνή τη συσκευή του.

Το P8 θα διατίθεται σε τέσσερα χρώματα με τις απαραίτητα αστείες ονομασίες: Mystic Champagne, Titanium Grey, Prestige Gold και Carbon Black.

Διαβάστε περισσότερα, δείτε ένα σχετικό video και μάθετε περισσότερα και για το Huawei P8 Max που παρουσιάστηκε, εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x