Πόλο

«Πάρτι» του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ

Το 9x9 στην Α1 πόλο των ανδρών έκανε ο Ολυμπιακός, που… πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε δια περιπάτου με 18-4 του ΠΑΟΚ.

Ασταμάτητος στην Α1 πόλο των ανδρών ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου δεν αντιμετώπισε δυσκολίες απέναντι στον ΠΑΟΚ, του οποίου επικράτησε πανεύκολα με 18-4.

Κάπως έτσι οι Πειραιώτες διεύρυναν το φετινό τους απόλυτο, έχοντας 9x9 στο πρωτάθλημα, την ώρα που ο δικέφαλος του βορρά παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 7 βαθμούς.

Στο πρώτο οκτάλεπτο οι ερυθρόλευκοι πήραν διαφορά τριών γκολ, στο δεύτερο υπήρξε «ισορροπία» (2-2), αλλά στις δύο τελευταίες περιόδου η κατάσταση… ξέφυγε, με το επιμέρους σκορ να λέει 12-1 υπέρ των μετέπειτα νικητών.

Ο Γούνας με 5 γκολ και ο Φουντούλης με 4 ήταν οι πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού, που επιβεβαίωσε εύκολα την ανωτερότητά του.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 1-5, 0-7

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Στάθης, Μπόλκας, Ζάτοβιτς, Προσινικλής Ν., Κουλούρης, Νάνος, Τσολακούδης, Μουρατίδης 1, Παυλίδης, Μαξίμοβιτς 2, Τίγκας, Προσινικλής Π., Σιορδίλης, Τάτσης, Κεχαλάρης 1

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 4, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης 3, Μουρίκης, Γούνας 5, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x