Βόλεϊ

ΠΑΣΑΠ: «Διασώζεται η αξιοπιστία του πρωταθλήματος»

Μια σειρά προτάσεων προκειμένου να αναβαθμιστεί το γυναικείο βόλεϊ έχει την πρόθεση να καταθέσει ο ΠΑΣΑΠ, όπως τόνισε σε ανακοίνωσή του με αφορμή την αντικατάσταση του Αστέρα απ’ τον Πορφύρα.

Την ικανοποίησή του για την κάλυψη της κενής θέσης που άφησε ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου στην Α1 βόλεϊ γυναικών απ’ τον Πορφύρα εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΑΠ.

Η ανακοίνωση:

«Την πλήρη ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση του ΔΣ της ΕΟΠΕ στο λογικό αίτημα του ΠΑ.Σ.Α.Π. για αντικατάσταση του Αστέρα Αγίου Δημητρίου και τη διεξαγωγή της φετινής Α1 Γυναικών με 12 ομάδες, εκφράζει το ΔΣ του Συνδέσμου μας.

Με την κάλυψη της κενής θέσης της ομάδας του αποχωρήσαντα Αγίου Δημητρίου και επισήμως από τον ΑΟΦ Πορφύρα, διασώζεται λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα το κύρος και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος, αλλά και γενικότερα η εικόνα της Α1 Γυναικών.

Ο ΠΑ.Σ.Α.Π. πιστεύει πολύ στη δυναμική του γυναικείου πρωταθλήματος και πάντα θα στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που έχουν ως στόχο την αναβάθμιση του και κινούμενος προς αυτή την κατεύθυνση θέτει στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου μία σειρά προτάσεων
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x