Βόλεϊ

ΠΑΣΑΠ: «Πρωτάθλημα με δώδεκα ομάδες»

Θέση για τη ξαφνική αποχώρηση του Αστέρα Αγ. Δημητρίου απ' την Α1 γυναικών και τις αθλήτριες που έμειναν στον αέρα πήρε ο ΠΑΣΑΠ, τονίζοντας πως το πρωτάθλημα πρέπει να γίνει κανονικά με 12 ομάδες

Την ξαφνική αποχώρηση του Αστέρα Αγίου Δημητρίου απ' την Α1 βόλεϊ γυναικών σχολίασε με καυστική ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΑΠ, τονίζοντας πως το πρωτάθλημα πρέπει να διεξαχθεί κανονικά με δώδεκα ομάδες.

Ο σύλλογος των αθλητών του βόλεϊ ζήτησε απ' την ΕΟΠΕ να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να συμπληρωθεί το κενό που δημιουργήθηκε, αλλά κυρίως για να μην μείνουν στο «αέρα» οι αθλήτριες που είχαν συμφωνήσει με την ομάδα που αποσύρθηκε.

Η ανακοίνωση:

«Για μια ακόμη χρονιά γινόμαστε μάρτυρες μιας ακόμα δυσλειτουργίας του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, με την επίσημη, πλέον, ανακοίνωση της αιφνίδιας αποχώρησης του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το κύρος και την αξιοπιστία του Πρωταθλήματος, αλλά και για την τύχη των αθλητριών.

Έστω και την ύστατη τούτη ώρα, το Δ.Σ του ΠΑ.Σ.Α.Π. κάνει έκκληση στην ΕΟΠΕ, προκειμένου να γίνουν οι δέουσες ενέργειες για τη διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος κανονικά με 12 ομάδες.

Παράλληλα ο Σύνδεσμός μας ζητάει από την Ομοσπονδία όπως προβεί, με κάθε τρόπο, στη διευκόλυνση των πρώην αθλητριών του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, προκειμένου να μπορέσουν έστω και στο… παραπέντε της πρεμιέρας της Α1 Γυναικών, να μεταγραφούν στις ομάδες που επιθυμούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x