Euroleague

Πασκουάλ: «Δίνει σιγουριά ο Διαμαντίδης»

Κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι το έργο της Μπαρτσελόνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ. Εκτός και ο Τοντόροβιτς.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει αλλάξει εντελώς σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως έχει χάσει την ανταγωνιστικότητά του, σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ. Ο Ισπανός κόουτς τόνισε πως η ομάδα του είναι διατεθειμένη να δώσει το… 200% απέναντι στο «τριφύλλι», το οποίο -όπως είπε- έχει τον Δημήτρη Διαμαντίδη που του δίνει σιγουριά.

«Είναι μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα μέσα στην ρακέτα με την παρουσία του Σχορτσανίτη, ενώ και οι περιφερειακοί μπορούν να δημιουργήσουν ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες. Ο Τσαρτσαρής είναι πολύ ικανός στα κλεψίματα, ενώ και ο Γκιστ έχει την ικανότητα να κερδίζει πολλά φάουλ. Είναι μια ομάδα με πολλές αλλαγές, όμως η παρουσία του Διαμαντίδη δίνει σιγουριά στην ομάδα. Κάποιοι πιστεύουν ότι ο φετινός Παναθηναϊκός είναι πιο αδύναμος σε σχέση με την ομάδα του 2011, όμως εγώ πιστεύω ότι φέτος έχουν ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο που έκανε πολύ καλές προσθήκες κατά την διάρκεια της σεζόν. Έχουν αποκτήσει πλέον δυναμική και χημεία, κάτι που φαίνεται και στα αποτελέσματα τους», δήλωσε αρχικά ο Τσάβι Πασκουάλ, για να συμπληρώσει:

«Όλοι οι παίκτες πρέπει να δώσουν τα πάντα σε αυτές τις αναμετρήσεις, η ομάδα θα δώσει το… 200% για να πετύχουμε τον στόχο μας. Εμείς θέλουμε να νικήσουμε και να μεταφέρουμε την πίεση στον Παναθηναϊκό, είναι κλειδί για μας το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να το αξιοποιήσουμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί. Από την αρχή της σεζόν ο στόχος μας ήταν να φθάσουμε στα προημιτελικά έχοντας το πλεονέκτημα έδρας για να βρεθούμε στο Final 4 του Λονδίνου, γι' αυτό αγωνιστήκαμε τόσους μήνες».

Μετά τις δεδομένες απουσίες των Μάικλ και Ραμπασέδα, ο Τσάβι Πασκουάλ δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Μάρκο Τοντόροβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x