Επικαιρότητα

ΠΑΣΟΚ: Κακός αντιπερισπασμός η απάντηση της κυβέρνησης για τη Γεροβασίλη

«Οι επιθέσεις λάσπης κατά Μέσων Ενημέρωσης και όλου του πολιτικού κόσμου επιβεβαιώνουν τον καθεστωτικό τους κατήφορο»

«Κακό αντιπερισπασμό» και «καθεστωτικό κατήφορο» χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ την απάντηση της κυβέρνησης στις καταγγελίες που αφορούν το πόθεν έσχες της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγας Γεροβασίλη.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η κ. Γεροβασίλη, όταν εξελέγη το 2012, ήταν μέτοχος σε εταιρεία που είχε συναλλαγές με το Δημόσιο και παραιτήθηκε το 2015 μεταβιβάζοντας το ποσοστό στο γιο της. ΝΔ και Ποτάμι ζήτησαν την παραίτηση της υπουργού με το αιτιολογικό ότι η ιδιότητα του μετόχου σε εταιρεία η οποία έχει συμβάσεις με το Ελληνικό Δημόσιο αποτελεί ασυμβίβαστο με την βουλευτική ιδιότητα βάσει του Συντάγματος.

«Ο Πρωθυπουργός δείχνει ανοχή στην κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος. Χρησιμοποιεί την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία για να καλύπτει παρανομίες και στο πόθεν έσχες Υπουργών και Βουλευτών του» προσθέτει η Χαριλάου Τρικούπη, κάνοντας λόγο για σοβαρές καταγγελίες.

«Οι επιθέσεις λάσπης κατά Μέσων Ενημέρωσης και όλου του πολιτικού κόσμου επιβεβαιώνουν τον καθεστωτικό τους κατήφορο. Η υπόθεση δεν κλείνει γιατί πρώτα απ΄όλα δημιουργείται μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα , θα υπάρξει συνέχεια...» καταλήγει το κόμμα στην ανακοίνωσή του.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x