Επικαιρότητα

Πατέρας επιτέθηκε στον δολοφόνο της κόρης του γιατί τον κορόιδευε μέσα στο δικαστήριο! (pics+video)

Απίστευτες σκηνές στο Οχάιο των ΗΠΑ, με έναν πατέρα να επιτίθεται στο ανθρωπόμορφο τέρας που σκότωσε την κόρη του, επειδή γελούσε μαζί του μέσα στο δικαστήριο!

Φοβερά πράγματα!

Ο πατέρας μιας έφηβης, που δολοφονήθηκε από έναν βιαστή, βγήκε εκτός εαυτού και επιτέθηκε μέσα στο δικαστήριο στον άντρα που σκότωσε την κόρη του, επειδή ο δράστης τον ειρωνευόταν και γελούσε μαζί του!

Κατά τη διάρκειά της κατάθεσής του, λοιπόν και την ώρα που ο δολοφόνος περίμενε να του απαγγελθεί η ποινή του θανάτου -που είχαν αποφασίσει οι δικαστές και το σώμα των ενόρκων- ο τραγικός πατέρας είδε το ανθρωπόμορφο τέρας να τον κοροϊδεύει και δεν άντεξε…

Έχασε την ψυχραιμία του, πήδηξε πάνω από ένα έδρανο καταπάνω στον δολοφόνο του παιδιού του, με τους αστυνομικούς να επεμβαίνουν την τελευταία στιγμή και να τον ακινητοποιούν!

inner

inner

Ο δράστης, να τονίσουμε, είναι κατά συρροήν δολοφόνος και του επιβλήθηκε, όπως προαναφέραμε, η ποινή του θανάτου, η οποία, όμως, θα αργήσει να εκτελεστεί, καθώς το Οχάιο παρουσιάζει έλλειψη σε θανατηφόρες ενέσεις.



inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x