Stoiximan Super League

Πάτησαν… γκάζι παίκτες του Ολυμπιακού (pics)

Σε εκδήλωση της Renault παραβρέθηκαν οι Ρομπέρτο, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης και Ιμπραΐμ, οι οποίοι μίλησαν με τον κόσμο και… πάτησαν γκάζι στα νέα μοντέλα της χορηγού εταιρίας του Ολυμπιακού.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην εκδήλωση που παραβρέθηκαν Ρομπέρτο, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης και Ιμπραΐμ στις εγκαταστάσεις της Teoreon Motors στην Λ. Κηφισού 138-140.

Οι «ερυθρόλευκοι» μίλησαν με τον κόσμο, μοίρασαν αυτόγραφα και ήρθαν σε επαφή με την γκάμα μοντέλων της Renault -εκ των βασικών χορηγών του Ολυμπιακού- αλλά και του νέου 5θυρου Twingo.

Ρομπέρτο: «Σημαντική η βοήθεια της Renault»

Για την συνεργασία του Ολυμπιακού με την γαλλική εταιρία μίλησε ο Ρομπέρτο στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Είναι η δεύτερη χρονιά που συνεργαζόμαστε με την Renault. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την εταιρεία για την συνεργασία. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στην παρουσίαση του νέου Renault Twingo. Είμαι χαρούμενος που το είδα από κοντά. Μου αρέσει πολύ. Είναι κάτι που θα το επέλεγα και ευχαριστούμε πολύ για όλα».

Πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν μεγάλες εταιρείες οι οποίες στηρίζουν τις ομάδες και το ποδόσφαιρο γενικότερα;
«Φυσικά είναι σημαντικό, καθώς η Renault είναι μία εταιρεία, παγκοσμίως γνωστή. Είναι πάρα πολύ σημαντικό που συνδυάζει το όνομα μίας τόσο μεγάλης εταιρείας με το όνομα της ομάδας μας. Όταν δύο μεγάλα ονόματα, τόσο σημαντικά, συνδυάζονται, είναι πάντα καλό».

Θα ήθελες να οδηγήσεις το αυτοκίνητο;
«Μου αρέσει πολύ. Το είδα από μέσα. Είναι αναμφίβολα ένα πολύ άνετο αυτοκίνητο. Είναι αυτό που ζητάει ο κόσμος σήμερα. Ένα μικρό και μοντέρνο αυτοκίνητο και θα ήθελα πολύ να το οδηγήσω και του εύχομαι καλή επιτυχία».

Και μια ευχή για τις γιορτές;
«Εύχομαι στην Renault να πουλήσει πολλά Renault Twingo. Υγεία σε όλο τον κόσμο και ευτυχισμένο το 2015».

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x