Επικαιρότητα

Πάτρα: Έρευνα για τον ακρωτηριασμό εργάτη καθαριότητας από έκρηξη σε σκουπίδια

Εξερράγη μια σακούλα με κατασχεμένο οπλισμό στο χέρι του - Ερευνάται ποιος από το Πρωτοδικείο Πατρών πέταξε σε κοινά σκουπίδια τα επικίνδυνα υλικά

Δεν κατάφεραν οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου να σώσουν το χέρι του άτυχου 45χρονου υπαλλήλου καθαριότητας που τραυματίστηκε σοβαρά στον ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας όταν εξερράγη μια σακούλα με κατασχεμένο οπλισμό, καθώς ακρωτηριάστηκε από το ύψος του καρπού.

Για το πρωτοφανές περιστατικό διέταξε κατεπείγουσα έρευνα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών. Όπως όλα δείχνουν, ανάμεσα στα σκουπίδια βρισκόταν μια μαύρη σακούλα απορριμμάτων που περιείχε κατασχεμένα όπλα, σφαίρες και ποσότητα εκρηκτικών, πιθανότατα ζελατοδυναμίτιδας η οποία εξερράγη και τραυμάτισε τον άτυχο εργαζόμενο του Δήμου Πατρέων! Αυτό που ερευνάται είναι ποιος από το Πρωτοδικείο Πατρών πέταξε σε κοινά σκουπίδια τα επικίνδυνα υλικά, που προφανώς αποτελούσαν πειστήρια για κάποια υπόθεση, καθώς για την καταστροφή οπλισμού υπάρχει ειδικό πρωτόκολλο παράδοσής τους στον Στρατό.

Πάντως, τον χώρο όπου εξερράγη η μυστηριώδης σακούλα ερευνούν τόσο οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας και του Τ.Ε.Ε.Μ., όσο και άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, σε μια προσπάθεια να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη αλλά και να διαπιστωθεί αν έχουν πεταχτεί στα σκουπίδια και άλλα επικίνδυνα εκρηκτικά.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x