Επικαιρότητα

Πάτρα:Τραυμάτισε ηλικιωμένο για να του αρπάξει την τσάντα

Ο δράστης που οδηγούσε μοτοποδήλατο μικρού κυβισμού διέφυγε με αυτήν, αλλά όταν είδε πως δεν είχε χρήματα μέσα, άρπαξε μόνο το κινητό του και την πέταξε.

«Λυτούς και δεμένους» έχουν βάλει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για να εντοπίσουν τον άγνωστο κακοποιό ο οποίος έσυρε με πρωτοφανή βιαιότητα στο έδαφος έναν άτυχο ηλικιωμένο στην Πάτρα για να αρπάξει την τσάντα του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο άτυχος 83χρονος δεν κατάφερε να συγκρατήσει την τσάντα που δεν είχε μέσα χρήματα, αλλά τα κλειδιά του σπιτιού του, διάφορα προσωπικά του έγγραφα και το κινητό του. Ο δράστης που οδηγούσε μοτοποδήλατο μικρού κυβισμού διέφυγε με αυτήν, αλλά όταν είδε πως δεν είχε χρήματα μέσα, άρπαξε μόνο το κινητό του και την πέταξε. Η τσάντα βρέθηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στο θύμα, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στα χέρια και τα πόδια.

Το κινητό ενός ανήλικου παιδιού που καθόταν με την παρέα του σε μια καφετέρια στη Μυτιλήνη έβαλε στο μάτι ένας 19χρονος και, όταν βρήκε κατάλληλη ευκαιρία, το «βούτηξε» και έγινε καπνός. Ο 15χρονος αλλοδαπός υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας ταυτοποίησαν τον δράστη και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για κλοπή, την οποία υπέβαλαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x