Πόλο

Παυλίδης: «Δουλεύουμε σκληρά για να τους φτάσουμε»

Την ανωτερότητα της Σαμπαντέλ από όλες τις ομάδες πόλο στην Ευρώπη αναγνώρισε ο Χάρης Παυλίδης μιλώντας μετά το τέλος του Σούπερ Καπ.

Την ανωτερότητα της Σαμπαντέλ από όλες τις ομάδες πόλο στην Ευρώπη αναγνώρισε ο Χάρης Παυλίδης μιλώντας μετά το τέλος του Σούπερ Καπ.

«Η Σαμπαντέλ είναι ένα βήμα πιο μπροστά από όλες τις ομάδες στην Ευρώπη, αλλά εμείς δουλεύουμε διαρκώς σκληρά για να τους πιάσουμε! Έχουμε περάσει μαζί μόλις δύο μήνες, έχουμε νέες παίκτριες και πολλά πράγματα για να πετύχουμε» τόνισε ο προπονητής της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Σήμερα δείξαμε χαρακτήρα: μία ελληνική ομάδα ποτέ δεν παραδίδεται. Παλέψαμε ακόμα κι όταν βρεθήκαμε με τρία γκολ πίσω στο σκορ και παραλίγο να καταφέρουμε να ισοφαρίσουμε στο φινάλε. Μπορούσαμε να κερδίσουμε αυτήν την ομάδα και μέχρι το τρίτο οκτάλεπτο τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Στο τρίτο οκτάλεπτο, δεχθήκαμε 2 γκολ σε 1 λεπτό και αυτό άλλαξε πολύ τις ισορροπίες», ανέφερε και κατέληξε…

«Ωστόσο όπως είχα πει και πριν έρθουμε αυτήν δεν είναι η κατάλληλη αγωνιστική στιγμή για εμάς, διότι μόλις τώρα ξεκινήσαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις και επιπλέον έχουμε και 3 καινούριες παίκτριες στην ομάδα. Είμαι όμως σίγουρος, ότι τον Απρίλιο θα είμαστε έτοιμοι, και θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x