Stoiximan Super League

Πεντάδα και… γόητρο

Ποιος είπε ότι το μοναδικό ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ήταν στην Τούμπα; Κι όμως, σήμερα στο Περιστέρι αναμετρώνται ο Ατρόμητος με τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα ματς για… πεντάδα.

Το δικό τους ντέρμπι δίνουν απόψε ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Περιστεριώτες και οι Αρκάδες ψάχνουν τη νίκη με την οποία θα πλησιάσουν στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, έχοντας ως στόχο βέβαια τη συμμετοχή στα πλέι οφ στο τέλος της σεζόν.

Άλλωστε, και οι δύο σύλλογοι μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να συμμετέχουν στη διαδικασία κατάταξης και να καταλαμβάνουν τις προνομιούχες θέσεις για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι γηπεδούχοι «καίγονται» περισσότερο για τη νίκη, καθώς προέρχονται από ένα αρνητικό σερί και ως εκ τούτου έχουν απομακρυνθεί από τον στόχο τους.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Σάββατο 8 Νοεμβρίου

Εργοτέλης-Βέροια 2-2

Εργοτέλης και Βέροια δεν κόλλησαν στον βρεγμένο αγωνιστικό χώρο του Παγκρήτιου, προσφέροντας θέαμα (2-2), ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ. Αυστηρό πέναλτι κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι. Διαβάστε περισσότερα.

Κέρκυρα-Παναιτωλικός 1-2

Ήταν να μην ξυπνήσει το «θηρίο»! Το καλό… τρίτωσε για τον Παναιτωλικό που πέρασε απ’ την Κέρκυρα (2-1) και κάνοντας σεφτέ μακριά απ’ το Αγρίνιο, έφτασε στο 3x3 στους τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος. Διαβάστε περισσότερα

Skoda Ξάνθη-ΟΦΗ 2-1

Παίκτης για όλες τις… δουλειές! Με τον Σίλβα Κλέιτον να… σερβίρει αλλά και να σκοράρει, η SKODA Ξάνθη επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ και επέστρεψε στις νίκες, ύστερα από το βαρύ 5-2 στο Αγρίνιο. Διαβάστε περισσότερα

Κυριακή 09 Νοεμβρίου

Ολυμπιακός-Πανθρακικός 5-1

Ο Ολυμπιακός δεν κατέβασε ταχύτητα απέναντι στον Πανθρακικό και προσέφερε γκολ (5-1) και θέαμα μπροστά στον κόσμο του στο «Καραϊσκάκη» έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ! Διαβάστε περισσότερα.

Λεβαδειακός-Πλατανιάς 0-0

Πιο σοφή επιλογή θα ήταν να πάς για τα φημισμένα σουβλάκια της περιοχής, παρά να παρακολουθούσες το Λεβαδειακός-Πλατανιάς. Μετά από πολύ κακό παιχνίδι, χωρίς φάσεις, οι δυο τους έμειναν στο άνοστο 0-0. Διαβάστε περισσότερα.

Πανιώνιος-Καλλονή 0-2

Ο Πανιώνιος ήταν… φωτιά, όμως «κάηκε». Ο Χογκ έπιανε τα πάντα και ο Κεϊτά μαζί με τον Χουάνμα «έκλεψαν» για την Καλλονή ένα μεγάλο τρίποντο στη Νέα Σμύρνη, 2-0. Έχασε πέναλτι ο Λεοζίνιο. Διαβάστε περισσότερα.

ΠΑΣ Γιάννινα-Νίκη Βόλου 4-0

Μυρίστηκε αίμα και... όρμησε! Με τη διαφορά ποιότητας να κάνει μπαμ, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν άφησε την ευκαιρία να χαθεί κι όχι μόνο επέστρεψε στις νίκες, αλλά το έκανε με show κόντρα στη Νίκη Βόλου (4-0). Διαβάστε περισσότερα.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-2

Ένας σπουδαίος Παναθηναϊκός έριξε στο «καναβάτσο» τον ΠΑΟΚ και με γκολ από Ατζαγκούν και Καρέλη υποχρέωσε τους Θεσσαλονικείς στην πρώτη τους ήττα (2-1) φωνάζοντας κι αυτός «παρών» στο πρωτάθλημα! Διαβάστε περισσότερα.

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (19:30, Novasports 1)
Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, βοηθοί: Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), Χασάν Κούλα (Ξάνθης).

Η επόμενη (11η) αγωνιστική

Skoda Ξάνθη-Ολυμπιακός
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ
Βέροια-Καλλονή
Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός
ΟΦΗ-Κέρκυρα
Παναθηναϊκός-Εργοτέλης
Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα
Πανθρακικός-Ατρόμητος
Παλτανιάς-Πανιώνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x