TV

Πέντε θεωρίες για το ποιος μίλησε στον ασύρματο στο τέλος του Walking Dead

Η κουβέντα για το ποιος ήταν αυτός που ζήτησε βοήθεια ξεκίνησε.

Στο έκτο επεισόδιο της έκτης σεζόν του Walking Dead που προβλήθηκε την Κυριακή, είδαμε τι συνέβη με τον Ντάριλ, τον Άμπρααμ και τη Σάσα, όταν χωρίστηκαν με τους υπόλοιπους.

Προσοχή ακολουθούν spoiler


Και ενώ είδαμε πολλά ενδιαφέροντα, που ίσως στην πορεία να παίξουν σημαντικό ρόλο (την νέα ομάδα που εμφανίστηκε για παράδειγμα), η τελευταία σκηνή είναι αυτή που σήκωσε την περισσότερη συζήτηση.

Ποιος απάντησε στο ασύρματο; Ακολουθούν πέντε θεωρίες.

1. Ρικ

Στο τέλος του τρίτου επεισοδίου ο Ρικ είναι σε πολύ κακή κατάσταση, το τροχόσπιτο στο οποίο επιβαίνει έχει περικυκλωθεί από ζόμπι και τον βλέπουμε να επικοινωνεί στον ασύρματο. Όταν τον βλέπουμε ξανά στο πέμπτο επεισόδιο έχει ήδη φτάσει στις πύλες της Αλεξάντρια. Ίσως λοιπόν να επικοινώνησε τελικά και να δούμε την διαδρομή του μέχρι εκεί στη συνέχεια.

2. Jesus

Ένας από τους χαρακτήρες που δεν θα υποδεχθούμε μέσα στη σεζόν, χωρίς όμως να ξέρουμε ακριβώς το πότε είναι αυτός του Jesus που θα υποδυθεί ο ηθοποιός Tom Payne. Δεν αποκλείεται λοιπόν αυτός να είναι ο τρόπος που θα τον γνωρίσουμε και να ακούσαμε τη φωνή του για πρώτη φορά.

3. Κάποιος από την Αλεξάντρια

Κάποιος από την Αλέξαντρια προσπαθεί να επικοινωνήσει με αυτούς που έχουν απομείνει έξω. Ίσως τελικά τα ζόμπι να κατάφεραν να ρίξουν τον φράχτη και να ζητά βοήθεια.

Δείτε τις υπόλοιπες θεωρίες εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x