Euro 2024

«Πέντε χιλιάδες Ρουμάνοι στο Καραϊσκάκη»

Την εκτίμηση ότι μέχρι και 5000 Ρουμάνοι θα βρίσκονται σήμερα στις κερκίδες του Καραϊσκάκη για το παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα κάνει ιστοσελίδα της χώρας.

Την εκτίμηση ότι περίπου πέντε χιλιάδες ρουμάνοι θα βρίσκονται σήμερα στις κερκίδες του Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου κάνει ιστοσελίδα της γειτονικής χώρας.

Στο σχετικό δημοσίευμα το οποίο φέρει τίτλο «Χιλιάδες Ρουμάνοι στις κερκίδες. Το γήπεδο πολύ μικρό», μπαίνει σε λεπτομέρειες για το πόσοι υποστηρικτές της εθνικής ομάδας της Ρουμανίας θα βρίσκονται σε αυτό.

Συγκεκριμένα αναφέρει οι Ρουμάνοι θα είναι πολλοί περισσότεροι από τους 1700 που έχουν στα χέρια τους τα εισιτήρια που έχει εξασφαλίσει η ομοσπονδία της χώρας από την Ελληνική.

Εκτιμά ότι άλλοι 3.000 Ρουμάνοι θα ταξιδέψουν για να βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο κάποιοι από αυτούς έχοντας εξασφαλίσει εισιτήριο και κάποιοι άλλοι όχι, έχοντας όμως την ελπίδα ότι θα βρουν όταν φτάσουν στη χώρα μας.

Σε αυτό ποντάρουν στο γεγονός ότι μέχρι και σήμερα δεν είχαν εξαντληθεί τα εισιτήρια για το αποψινό παιχνίδι.

Σε άλλο σημείο του κειμένου αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρίσκονται Ρουμάνοι και σε άλλα μέρη της κερκίδας του γηπέδου και όχι μόνο σε αυτή που έχει προβλεφθεί από τους υπεύθυνους για τους ρουμάνους οπαδούς, βάσει των κανονισμών αλλά και της συμφωνίας για τα μέτρα ασφαλείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x