Επικαιρότητα

Πεδίο μάχης στου Ζωγράφου με πετροπόλεμο και χημικά!

Σε πεδίο μάχης μεταβλήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας κεντρικοί δρόμοι στου Ζωγράφου με πετροπόλεμο από περίπου 800 άτομα. Η πορεία έληξε μετά τις εννέα.

Σε πεδίο μάχης μεταβλήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας κεντρικοί δρόμοι στου Ζωγράφου με πετροπόλεμο από περίπου 800 άτομα που διαμαρτύρονταν για τις εκκενώσεις κτιρίων που τελούσαν υπό κατάληψη.

Η πορεία άρχισε από την πλατεία Γαρδένιας και είχε κατεύθυνση τη βίλα Ζωγράφου. Στην συνέχεια, αντιεξουσιαστές άρχισαν να στήνουν οδοφράγματα, να βάζουν φωτιές σε κάδους απορριμάτων και να εκτοξεύουν κατά των αστυνομικών δυνάμεων πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Οι ταραξίες κινήθηκαν από την λεωφόρο Παπάγου προς την Ούλοφ Πάλμε σπάζοντας βιτρίνες καταστημάτων και τραπεζών, ενώ προκλήθηκαν φθορές σε δύο τράπεζες και ισάριθμα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας.

Τελικά, η πορεία ολοκληρώθηκε μετά τις εννέα το βράδυ.

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, η αστυνομία προχώρησε σε σπάσιμο των καταλήψεων στη Βίλα Ζωγράφου και στην οδό Αλκιβιάδου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στη Βίλα Ζωγράφου βρέθηκαν 7 αλληλέγγυοι οι οποίοι προσήχθησαν ενώ στο κτίριο της οδού Αλκιβιάδου εντοπίστηκαν 127 Σύριοι που προσήχθησαν στην διεύθυνση αλλοδαπών για να μεταφερθούν σε κάποια δομή φιλοξενίας. Το κτίριο ανήκει στον Ερυθρό Σταυρό που είχε υποβάλει μήνυση. Στην περίπτωση της Βίλας Ζωγράφου μήνυσε είχε υποβάλει ο Δήμος Ζωγράφου.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x