Ελλάδα

Πεδουλάκης: «Έχει το πακέτο ο Γκουίν»

Βέβαιος πως ο Αρ Τι Γκουίν θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, αρκεί να προσαρμοστεί σύντομα, παρουσιάστηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το 88-57 επί του Ικάρου Καλλιθέας.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού μόνο στο δεύτερο ημίχρονο στη νίκη επί του Ικάρου Καλλιθέας (88-57) εμφανίστηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης, ενώ παρουσιάστηκε βέβαιος πως ο Αρ Τι Γκουίν θα βοηθήσει εφόσον προσαρμοστεί γρήγορα.

«Είχαμε δύο στόχους στο παιχνίδι, αρχικά να μπορέσουμε να κερδίσουμε και από την άλλη να εντάξουμε τα δύο παιδιά τα καινούργια όσο το δυνατόν περισσότερο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι στην άμυνα μας. Στο δεύτερο σοβαρευτήκαμε και γίναμε πιο επιθετικοί και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι», τόνισε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Για τον Αρ Τι Γκουίν και το ντεμπούτο του (12π., 6 ριμπ., σε 14 λεπτά) είπε: «Έχει το πακέτο και πρέπει να προσαρμοστεί με τον χρόνο να είναι λίγος. Αν δεν τον είχαμε σήμερα, κάποιοι θα τραβούσαν περισσότερο χρόνο και ήταν σημαντικό για μας να μοιράσουμε το χρόνο, γιατί έχουμε βάλει πολύ ένταση στις προπονήσεις και μας έλειπε και ο Τσαρτσαρής».

Από την μεριά του ο Ραμέλ Κάρι τόνισε: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για μας, αλλά έχουμε αρκετό χώρο για να γίνουμε καλύτεροι. Μία νίκη πάντα είναι καλή στα πλέι οφ, αλλά αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι να παίξουμε καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x