Ελλάδα

Πεδουλάκης: «Καλό τεστ play offs»

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την κανονική περίοδο αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας το Σάββατο (19:00, ΕΤ3).

Μια καλή πρόβα εν όψει της έναρξης των play offs αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας το Σάββατο (19:00, ΕΤ3), στην τελευταία αγωνιστική της Α1.

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου και αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι ένας αγώνας που θα βοηθήσει και τις δύο ομάδες να προετοιμαστούν για τα play offs
», δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης και πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ παίζει πειθαρχημένα, έχει μια καλή εικόνα όλη τη χρονιά. Εμείς συνεχίζουμε την προετοιμασία μας με στόχο τα play offs. Συνεχίσαμε με προπονήσεις αυτό το διάστημα, έχοντας κάποια προβλήματα, κάποιες απουσίες, αλλά προχωράμε. Επίσης, ήταν καλό το διάστημα αυτό για τον Κάρι, γιατί μπαίνει περισσότερο στην ομάδα και προσαρμόζεται».

Ο σέντερ της ομάδας, Γάιος Σκορδίλης, ανέφερε από τη δική του πλευρά: «Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα, η οποία έχει αποδείξει στη διάρκεια της χρονιάς ότι παίζει δυνατά και ότι μάχεται σε κάθε παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος. Είναι ο τελευταίος αγώνας της κανονικής περιόδου και θέλουμε για μια ακόμη φορά να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα από ένα καλό παιχνίδι, μια καλή απόδοση. Θέλουμε να εφαρμόσουμε αυτά που μας υποδεικνύουν οι προπονητές και να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x