Euroleague

Πεδουλάκης: «Να νικήσουμε και τους τραυματισμούς»

Ματς που ο Παναθηναϊκός «πρέπει» να κερδίσει, κόντρα στα αγωνιστικά προβλήματα που και πάλι τον ταλαιπωρούν, χαρακτήρισε αυτό της Παρασκευής με τον Ερυθρό Αστέρα ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Αναγκαία, προκειμένου να απαλλαγεί ο Παναθηναϊκός οριστικά από το άγχος της πρόκρισης στο Top 16, είναι η νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να αφήσει πίσω της και τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

«Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που βρίσκει ρυθμό μέσα από την άμυνά της. Πιέζει στην μπάλα, προσπαθεί να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο και σουτάρει συχνά από μακριά σε δευτερεύοντα αιφνιδιασμό. Ο Ερυθρός Αστέρας παλεύει κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να πάρουμε αυτό το παιχνίδι και για μία ακόμη φορά να νικήσουμε και τους τραυματισμούς μας», δήλωσε ο κόουτς του «τριφυλλιού».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς. «Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι. Πιστεύω πως έχουμε περισσότερη ποιότητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα αν δεν το αποδείξουμε εκεί που πρέπει, στο παρκέ. Ο κόσμος μας θα αποτελέσει μεγάλη βοήθεια για μας και τον περιμένουμε στο ΟΑΚΑ. Είχαμε κάποια προβλήματα στη διάρκεια της προετοιμασίας μας, έχουμε κάποιους τραυματισμούς, αλλά πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να φτάσουμε στο στόχο μας», τόνισε με τη σειρά του ο Κροάτης γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x