MOTO GP

Πεδρόσα: «Υπέφερα σε κάθε αγώνα»

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο χέρι από την περσινή σεζόν θέτει σε αμφιβολία τη συμμετοχή του Ντάνι Πεδρόσα στα επόμενα Γκραν Πρι του MOTO GP, όπως δήλωσε μετά την 6η θέση που πήρε στο Κατάρ.

Λύση στον τραυματισμό που αντιμετωπίζει στο χέρι αναζητάει ο Ντάνι Πεδρόσα προκειμένου να συνεχίσει να τρέχει στο φετινό MOTO GP.

Ο αναβάτης της Honda μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον βραχίονα του δεξιού χεριού, μετά την έκτη θέση που κατέκτησε στο πρώτο φετινό Γκραν Πρι που έγινε στο Κατάρ.

Η εμφάνισή του δεν τον άφησε ικανοποιημένο, με αποτέλεσμα να εξετάζει τις λύσεις που έχει στην διάθεσή του, προκειμένου να επιστρέψει δυναμικά στους αγώνες, τονίζοντας πως μέχρι τώρα οι γιατροί του συνέστησαν να μην κάνει άλλη επέμβαση.

«Είναι μεγάλη ιστορία. Στον σημερινό αγώνα είχα θέμα με το χέρι μου. Το αντιμετωπίζω για έναν ολόκληρο χρόνο. Πέρυσι, υπέφερα σε κάθε αγώνα. Δεν μπορούσα να αγωνιστώ καλά και τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά, λόγω αυτού του γεγονότος. Προσπαθούσα όλο αυτόν τον καιρό να το διορθώσω, αλλά δεν ήταν εύκολο, δεν μπορούσα να πάρω καθόλου θετικά αποτελέσματα. Πέρασα από μια επέμβαση, αλλά δεν ήταν επιτυχής. Δεν ήθελα να το συζητήσω δημόσια, προφανώς δεν ήταν εύκολο για μένα, πάντως η Honda ήξερε ακριβώς τι συμβαίνει. Τον χειμώνα ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο, ψάχνοντας διαφορετικές γνώμες από διάφορους γιατρούς. Ήθελα να μάθω αν θα μπορούσα να υποβληθώ σε μια νέα επέμβαση, προκειμένου να είμαι έτοιμος για το πρωτάθλημα».

Έπειτα από την έκτη θέση στο Κατάρ ο Ντάνιελ Πεδρόσα αποφάσισε να επανεξετάσει τις επιλογές που έχει, χωρίς να αποκλείει να πατήσει προσωρινά φρένο στην καριέρα του, για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από πέρυσι.

«Όλοι οι γιατροί συνέστησαν να μην πάρω το ρίσκο μιας ακόμα επέμβασης και προσπάθησα να ακολουθήσω τις οδηγίες τους. Να δουλέψω, δηλαδή, με έναν όχι τόσο επιθετικό τρόπο. Αυτό οδήγησε στο σήμερα. Πρόκειται για μια άσχημη περίπτωση. Ήξερα πως δεν νιώθω πολύ καλά, όμως δεν υπάρχει άλλη επιλογή για μένα.

Τώρα που τελείωσε ο αγώνας και μπορώ να δω ότι δεν έχω την παρουσία που θα ήθελα, πρέπει να βρω έναν τρόπο να διορθώσω το πρόβλημα. Δεν γίνεται να συνεχίσω να αγωνίζομαι με αυτόν τον τρόπο. Προτεραιότητα είναι να διορθώσω το πρόβλημα στο χέρι μου. Δεν ξέρω ακριβώς πώς θα γίνει, οι γιατροί είναι αβέβαιοι, αλλά θα προσπαθήσω να ξεφορτωθώ το πρόβλημα. Το γνωρίζει η ομάδα. Δεν μπορώ να δώσω πολλές απαντήσεις προς το παρόν, όλα είναι κάπως αβέβαια, αλλά ελπίζω να έχω καλά νέα σύντομα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x