Stoiximan Super League

«Πειραιάς νικητής»!

Το συνδυασμό του για τις δημοτικές εκλογές παρουσίασε ο Γιάννης Μώραλης, παρουσία των Βαγγέλη Μαρινάκη, Σωκράτη και Πέτρου Κόκκαλη. «Υπέρβαση κι ανατροπή για όλους», το μήνυμα του ιδιοκτήτη του ΟΣΦΠ.

Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε ο συνδυασμός του Γιάννη Μώραλη, που ως γνωστόν θέτει υποψηφιότητα για Δήμαρχος στον Πειραιά και μάλιστα αποκάλυψε το όνομα: «Πειραιάς νικητής»!

Στη σημερινή εκδήλωση έδωσαν το «παρών» οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Σωκράτης και Πέτρος Κόκκαλης, καθώς και κόσμος που δείχνει πως… αγκαλιάζει την κίνηση εξ’ αρχής.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός προέβη στην ακόλουθη δήλωση λίγο μετά την εκδήλωση, στην οποία εμφανίστηκε συγκινημένος κι έτοιμος να βάλει το λιθαράκι του για την «ανατροπή» στην αγαπημένη του πόλη.

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Νιώθω πολύ συγκινημένος γιατί έφτασα στα Καμίνια σήμερα και συνάντησα έξω από το κτίριο πολλούς ανθρώπους που είχαμε αγωνιστεί μαζί για τον Πειραιά από την εποχή του πατέρα μου.

Ειλικρινά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να δώσουμε ένα τίμιο αγώνα για τον Πειραιά. Έχουμε κάνει πράγματα στη ζωή μας, έχουμε πετύχει στις επιχειρήσεις μας, στον Ολυμπιακό. Με τις οικογένειές μας θέλουμε να αφήσουμε πίσω κάτι σημαντικό για τον Πειραιά μας, για τη μεγάλη μας αγάπη, και πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να εκτεθούμε να βγούμε μπροστά και να κάνουμε την υπέρβαση και την ανατροπή που χρειάζεται για όλους του Πειραιώτες.

Από εδώ και πέρα χρειάζεται πολύ δουλειά χρειάζεται να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι χωρίς εξαιρέσεις και να κάνουμε τη διαφορά μπορεί να μην κάνουμε 50 η 100 έργα αλλά να είστε σίγουροι τα πέντε και τα 10 έργα που χρειάζονται χωρίς υπερβολές και χωρίς ψεύτικες ελπίδες αυτά θα γίνουν.

Είναι ένα στοίχημα το οποίο θα το κερδίσουμε και έχουμε μάθει κάθε μέρα να κερδίζουμε και να απαιτούμε αυτά τα οποία πρέπει να κάνουμε και χρειάζεται ο Πειραιάς θα βγει νικητής».


Aπό τη μεριά του ο Γιάννης Μώραλης τόνισε μεταξύ άλλων:

«Βασική στρατηγική του προγράμματός μας είναι ο Πειραιάς να κοιτάξει προς τη θάλασσα, χάρη στην οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές Πειραιωτών, που ανοίγει του ορίζοντες του Πειραιά στα πέρατα του κόσμου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά.

Όπως είπε ο κ. Μώραλης, η ποντοπόρος ναυτιλία, η ακτοπλοΐα, ο θαλάσσιος τουρισμός, το εμπόριο, η ναυτική εκπαίδευση και όλες οι στεριανές υπηρεσίες που υποστηρίζουν τις θαλάσσιες δραστηριότητες δημιουργούν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ του Πειραιά και των πρωταγωνιστών του διεθνούς εμπορίου και τόνισε ότι στη θάλασσα στηρίζονται οι βασικοί άξονες του προγράμματος του για την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Μάλιστα, ο κ. Μώραλης έφερε ως παράδειγμα της δύναμης που, όπως είπε, μπορεί να αποκτήσει ο Πειραιάς στο μέλλον τις μελέτες της Boston Consulting Group οι οποίες επισημαίνουν ότι η δυνητική συνεισφορά της ναυτιλίας στην επιπλέον προστιθέμενη αξία της χώρας μπορεί να είναι 12,7 δισεκατομμύρια ευρώ κατ΄έτος.

Όμως, το σημαντικότερο σύμφωνα με τον υποψήφιο Δήμαρχο είναι ότι μπορεί να προσθέσει περίπου μισό εκατομμύριο επιπλέον θέσεις εργασίας.

«Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μειωθεί η ανεργία στη χώρα κατά το 1/3 και φυσικά να εξαλειφθεί από τον Πειραιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Να γιατί μιλάμε για την ανάγκη ο Πειραιάς να κοιτάξει στην θάλασσα. Να γιατί στρατεύονται μαζί μας ηγετικές προσωπικότητες από το χώρο της ναυτιλίας και της επιχειρηματικότητας όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Να γιατί στρατεύεται μαζί μας ο Πέτρος Κόκκαλης. Να γιατί ζητάμε την στράτευση και πολλών άλλων άξιων συμπολιτών μας», είπε στη συνέχεια, αναπτύσσοντας το όραμά του που είναι να γίνει ο Πειραιάς διεθνές ναυτιλιακό κέντρο, αντίστοιχο του Λονδίνου και της Σιγκαπούρης, που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x