Euro 2024

Πελέ: «Θα βγούμε κερδισμένοι»

Την πεποίθηση πως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 μονό καλό θα κάνει στην οικονομία της Βραζιλίας εξέφρασε ο Πελέ, μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο Sky Sports.

Καλό και μόνο καλό θα κάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο το ερχόμενο καλοκαίρι και οι Ολυμπιακοί Αγώνες σε τρία χρόνια στην οικονομία της Βραζιλίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πελέ στο «Sky Sports News».

«Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να προωθήσουμε τη χώρα μας και μέσα από αυτό να βγούμε κερδισμένοι και στον οικονομικό τομέα. Δεν μπορούμε να χάσουμε αυτή τη στιγμή», τόνισε ο73χρονος Βραζιλιάνος και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ζούμε για το ποδόσφαιρο και για μένα είναι μια ξεχωριστή στιγμή , γιατί όλοι γνωρίζουν την ιστορία μου».

Εν τω μεταξύ, ο κατά πολλούς καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών αναφέρθηκε και στα πολιτικά προβλήματα που επικρατούν στη πατρίδα του:

«Δυστυχώς, πριν από το Κύπελλο Συνομοσπονδιών είχαμε ένα μικρό πρόβλημα, υπάρχουν πολιτικά προβλήματα, αλλά ελπίζω ότι στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες όλα θα πάνε καλά».

Επιμέλεια: Τάσος Πασόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x